Omleta cu jumari, ceapa rosie si paine toast

Postat de merisor67 in Aperitive / Garnituri
10 Dec 2013 | 3225 vizualizari
Omleta cu jumari, ceapa rosie si paine toast

Ingrediente

  • 2 oua
  • 4-5 jumari
  • 1 ceapa rosie, micuta
  • 1 varf de lingurita cu sare
  • 1 lingurita mustar
  • 1 lingurita lapte
  • 1 felie paine toast cu secara
  • 2-3 picaturi de ulei de masline

Mod de preparare

Batem ouale, intr-un bol, cu putina sare.

Adaugam o lingurita de mustar si una de lapte si omogenizam.

Tocam ceapa solzisori.

Taiem felia de paine in patru parti.

Ungem o tigaie antiaderenta cu putin ulei de masline si asezam in ea ceapa, jumarile si painea.

Punem tigaia pe foc mediu si o lasam cateva secunde sa se incinga uleiul.

Nu trebuie sa se caleasca ceapa!

Adaugam ouale batute peste ingredientele din tigaie.

Lasam 1 minut sa se prajeasca omleta pe o parte, apoi o intoarcem usor cu o spatula de lemn, pe partea cealalta si mai lasam aproape un minut pe foc, dupa care o rasturnam pe platou.

Servim alaturi de rosii cherry, apoi bem o cana de iaurt(optional).

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu jumari, ceapa rosie si paine toast" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (29)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia

Retete similare

Sufleu de brinza cu legume

Postat de simona72

Sufleu de brinza cu legume

Separam ouale, albusurile le batem spuma cu un praf de sare, adaugam treptat galbenurile,apoi 2 linguri smantina, iar la urma faina amestecata cu bicarbonatul, avind grija sa nu se lasa...

Citeste continuarea

Aperitiv melcisori perechi din foietaj cu bacon si cascaval

Postat de merisor67

Aperitiv melcisori perechi din foietaj cu bacon si cascaval

Lăsăm aluatul să se dezghețe la temperatura camerei, apoi desfacem fiecare foaie și o întindem ușor cu sucitorul, pe folia în care a fost împachetată. Ungem foile cu...

Citeste continuarea

Comentarii

la 10.12.2013, 11:47
la 10.12.2013, 11:54
buna
la 10.12.2013, 12:01
Vin inapoi la tine sa mancam impreuna
la 10.12.2013, 12:03
buna tare
la 10.12.2013, 12:04
De ce faci tu de-astea Meri draga? sa salivez eu aici pe hartiile de la birou?

Vezi toate comentariile (29)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking