Ingrediente
- 1 ardei gras
- 1 rosie
- 2 felii de dovlecel
- 1 legatura ceapa verde
- sare
- piper
- patrunjel verde
- marar verder
- 2-3 frunze busuioc
- 200 g telemea de vaca
- 4 oua (eu am folosit un ou de gasca si 2 de rata)
Mod de preparare
Calim ceapa in ulei incins cu 2 linguri apa, adaugam rosia tocata si lasam 1 min sa se caleasca impreuna, dupa care adaugam dovlecelul, ardeiul tocat cubulete.
Lasam sa se caleasca impreuna pana ce se inmoaie legumele cca 3-4 min.
Intre timp batem ouale cu condimente si patrunjel, busuioc tocat marunt.
Adaugam peste legume, lasam sa se inchege si cu o spatula, ridicam marginile pentru a curge oul lichid dedesubt.
Cand nu a mai ramas ou lichid, adaugam branza data prin razatoare si punem capacul pentru 2-3 min, avem grija sa nu ardem omleta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu legume si branza" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (11)
|