Omleta regala Dukan

Postat de Heracleea in Aperitive / Garnituri
28 Mai 2013 | 5911 vizualizari
Omleta regala Dukan

Un aperitiv special pentru invitati deosebiti!!!

Ingrediente

  • 5 oua
  • 1 dovlecel
  • o ceapa rosie
  • 1 ardei gras rosu sau gogosar
  • 2 catei de usturoi
  • boia iute sau dulce
  • 300 de grame de crema de branza
  • 2-3 linguri de lapte
  • o legatura mica de patrunjel sau/si marar
  • cateva fire de busuioc
  • sare si piper
  • 1 cub knorr legume diluat in putina apa

Mod de preparare

Se curata si toaca cubulete mici ardeiul gras(gogosarul), ceapa si dovleceii. Se pune cubul knorr diluat intr-o tigaie, se adauga dovleceii si ceapa, apoi se calesc legumele circa 10 minute. Adaugati si ardeiul gras(gogosarul) si continuati sa caliti inca cinci minute.

Dati deoparte si lasati sa se raceasca. Sfaramati usturoiul. Spargeti in doua vase separate ouale, 3 intr-unul 2 in celalalt. Bateti-le usor, si condimentati bine cu sare si piper. In bolul cu  3 oua batute puneti legumele calite, in celalalt usturoiul si boia. Incingeti o tigaie neaderenta.  Din fiecare amestec de oua formati cate doua-trei foi de omleta. Dupa ce se rumeneste bine pe o parte puneti o farfurie deasupra tigaii si rasturnati omleta. Puneti omleta inapoi in tigaie pentru a rumeni si cealalta parte.

Asezati fiecare foaie de omleta pe o farfurie.

Bateti crema de branza pana se inmoaie, impreuna cu laptele si verdeturile toate, tocate marunt si, daca este necesar, putina sare.  Asezati in straturi omletele, una cu legume, alta cu usturoi si boia (cel mai bine intr-o cratita cu pereti detasabili sau un vas de yena), iar intre omlete, crema de branza.

Dati la rece pentru doua trei ore ca sa se aseze bine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta regala Dukan" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (5)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Saratele fragede

Postat de Ksenya

Saratele fragede

Se amesteca drojdia cu zaharul pana devine lichida. Intr-un vas, se pune untura, smantana, drojdia si branza de oi, se amesteca, apoi treptat se adauga faina, pana devine un aluat ferm. Se...

Citeste continuarea

Tarta sarata cu aluat brisé(facut in casa)

Postat de Adele

Tarta sarata cu aluat brisé(facut in casa)

Faza 1 :pentru inceput se pregateste aluatul, se ia untul rece de la frigider, se taie cuburi si se pune intr-un vas, se aduga faina, sarea si apa, se amesteca foarte bine si se framanta energic...

Citeste continuarea

Comentarii

la 28.05.2013, 20:43
Ce faina e. Parca e tort
la 29.05.2013, 09:33
la 30.05.2013, 21:26
place cum arata
la 27.01.2014, 18:20
la 04.06.2021, 22:16

Vezi toate comentariile (5)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking