Omleta cu leurda si gusa

Postat de sufletista in Aperitive / Garnituri
21 Apr 2015 | 3360 vizualizari
Omleta cu leurda si gusa

Ingrediente

  • 6 oua
  • sare
  • piper
  • 3 felii de gusa
  • 3 felii de salam
  • cateva frunze de leurda

Mod de preparare

Feliile de gusa le prajim putin pe amble parti dupa care le scoatem pe un servetel absorbant.

In uleiul in care am prajit adaugam 3 oua batute cu sare si piper,deasupra leurda tocata si cu ajutorul unei paletei imprastiem oul si adaugam cate o felie de sunca,rulam si repetam pana terminam,

Lasam sa se prajeasca putin pe ambele parti dupa care soatem pe un platou.

Batem cele 3 ouale cu sare,piper si leurda tocata,adaugam putin ulei intr-o tigaie si cand sa incalzit adaugam ouale,o prajim pe o parte dupa care o intoarcem si o prajim si pe cealalta parte.

O rasturnam pe un platou adaugam feliile de salam,omleta pregatita anterior si rulam

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu leurda si gusa" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (18)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Aperitiv tarta cu rosii, masline si parmezan

Postat de privatelaura

Aperitiv tarta cu rosii, masline si parmezan

Se cerne făina, se adaugă untul tăiat cubulețe și oul rece. Se adaugă telemeaua rasă fin și se frământă un aluat omogen. Se adaugă cateva linguri de apă rece. Nu...

Citeste continuarea

Aperitiv tarta rustica cu mozzarela, carnati si ciuperci

Postat de Reli_B

Aperitiv tarta rustica cu mozzarela, carnati si ciuperci

Mai intai preparam maiaua. Incalzim putin lapte si amestecam cu 1 lgt de zahar cu 2 lg de faina. Punem drojdia zdrobita intre degete, amestecam si lasam sa se activeze. Intre timp cernem faina...

Citeste continuarea

Comentarii

la 21.04.2015, 17:03
la 21.04.2015, 17:04
Consistent preparat!
la 21.04.2015, 17:05
multumesc
la 21.04.2015, 17:06
la 21.04.2015, 17:15
arata tare bine

Vezi toate comentariile (18)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking