Omleta cu loboda si sunca la cuptor

Postat de Valclaudia in Aperitive / Garnituri
19 Mai 2015 | 4272 vizualizari
Omleta cu loboda si sunca la cuptor

dieta Dukan faza de croaziera, zilele PL

Ingrediente

  • 2 legaturi loboda (una verde, una rosie)
  • 3 felii sunca degresata
  • 3 oua
  • 1 lingura branza de vaci degresata
  • 1 lingura seminte de chia
  • 3 lingurite tarate de ovaz
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Preincalzim cuptorul la 180 grdae.

Curatam si spalam loboda, apoi o taiem marunt si o punem intr-o tigaie antiaderenta la calit asa pe uscat, doar cu sare si piper dupa gust.

Dupa ce incepa sa lase apa adaugam sunca maruntita, lasam sa se gateasca pentru 5 minute impreuna iar la final adaugam 1 lingura de branza de vaci degresata.

Asezam in tava cuptorului 3 forme din silicon de minitarte, impartim loboda calita in cele 3 forme.

Ouale le batem cu furculita intr-un bol, adaugam 1 lingura seminte de chia si 3 lingurite tarate de ovaz, apoi turnam ouale batute peste loboda si sunca in formele de silicon.

Dam tava la cuptor (180 grade) pentru 10 minute.

Servim omleta calda sau rece.

Pofta buna!

     

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu loboda si sunca la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (11)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Placinta cu spanac salbatic

Postat de caroline

Placinta cu spanac salbatic

Pregatim mai intai aluatul deoarece va necesita dospire.  Punem intr-un castron faina,oul,sare,drojdia zdrobita,laptele caldut ( nu fierbinte) si incepem sa framantam aluatul. Pe parcurs...

Citeste continuarea

Aperitiv placinte cu ceapa verde

Postat de mitinita

Aperitiv placinte cu ceapa verde

Intr-un bol se amesteca faina, apa si sarea si se framanta pana se obtine un aluat elastic. Se pune apa treptat, cantitatea s-ar putea sa difere in functie de tipul de faina folosit. Ceapa...

Citeste continuarea

Comentarii

la 19.05.2015, 21:05
la 19.05.2015, 21:16
la 19.05.2015, 21:26
Consistentă nu glumă!
la 19.05.2015, 21:32
la 19.05.2015, 21:35
delicioasa

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking