Omleta cu mamaliguta prajita

Postat de dicarmencitta1957 in Aperitive / Garnituri
11 Mar 2010 | 8518 vizualizari
Omleta cu mamaliguta prajita

Un mic dejun copios.

Ingrediente

  • 5 oua.
  • 300 gr branza de oaie.
  • 100 ml (4 linguri de ulei)ulei de masline extravirgin.
  • mamaliga cubulete (o cescuta de cubulete).
  • sare,
  • piper roz macinat si alte condimente care ne plac,eu pun tarhon uscat la omleta.

Mod de preparare

Mamaliga care ne ramane de pe o zi pe alta,daca cumva am facut mai multa,o taiem cubulete si o prajim in 4 linguri de ulei de masline extravirgin.

Amestecam 5 oua intr-un bol dupa care adaugam condimentele care ne plac mai mult(eu pun tarhon uscat si piper roz)si branza de oaie data pe razatoarea mare. Dau branza de oaie pe razatoarea mare pentru ca in combinatie cu mamaliga prajita si ouale,dau un gust deosebit.

Peste cubuletele de mamaliga prajita adaugam ouale cu branza de oaie rasa cu condimentele respective si amestecam energic ca sa nu se prinda.Putem servi aceasta omleta fara paine,este un deliciu.

Langa omleta am avut si rulouri cu cascaval si marar verde tocat cat mai marunt. Este un mic dejun copios. Pofta buna !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu mamaliguta prajita" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (7)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Aperitiv placinta cu branza, spanac si oua de prepelita

Postat de oanapl

Aperitiv placinta cu branza, spanac si oua de prepelita

Se pun la fiert ouăle de prepeliță și se lasă să fiarbă 3 minute. Se mixează cu ajutorul unui mixer vertical, brânza de vaci cu ouăle (de găină). Se adaugă sare și piper după...

Citeste continuarea

Rulouri cu sunca si mozzarella

Postat de rocsi_1612

Rulouri cu sunca si mozzarella

Aluatul: Cernem faina intr-un bol, punem sarea, zaharul si drojdia uscata. Amestecam, apoi turnam apa minerala treptat pana obtinem un aluat omogen si elastic. La final incorporam uleiul....

Citeste continuarea

Comentarii

la 11.03.2010, 21:11
cred ca maine fac si eu o portie
la 11.03.2010, 21:52
In week-end mai fac si eu,pentru ca mi-a placut foarte mult.
la 11.03.2010, 21:55
grozava si mama mea face cu ceva timp in urma si era foarte gustoasa,e grozav de buna ,felicitari trebuie sa fac si eu asa taiata felicitari super prezentare
la 11.03.2010, 22:45
Multumesc nadina73,asa este,este chiar foarte buna omleta cu mamaliguta prajita.
la 12.03.2010, 09:05
E foarte buna! N-am mai mancat de foarte mult timp. La fel facea si bunica mea, doar ca era fara ou, numai mamaliga amestecata cu branza de oaie!

Vezi toate comentariile (7)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking