Ingrediente
- 600 de grame de piept de pui, fara piele si os, taiat cuburi sau fasii
- 300 grame taitei pentru wok
- 2 oua ca pentru omleta
- 1 lingurita ghimbir pudra
- 2 lingurite coriandru pudra
- 2 catei de usturoi
- 1 praz taiat julienne
- 1 ceapa rosie taiata julienne
- 3 linguri ulei
- 1 morcov taiat julienne
- 3 linguri supa de legume
- 1 lingura sambal oelek (pasta de ardei iuti)
- 4 linguri ketjap manis (sos de soia dulce)
- piper
- 2 linguri fulgi de ceapa prajita
Mod de preparare
Se gatesc ouale ca pe omleta, se scoate pe o farfurie si dupa ce se raceste se taie felii.
Intr-un wok, se incalzeste uleiul si se adauga puiul, usturoiul, ghimbirul, coriandrul si supa. Se gatesc la foc mare, amestecand frecvent, pana cand puiul nu mai este roz si este gatit.
Se adauga morcovul, ceapa, prazul si ketjap manis. Se soteaza 5 minute.
Se adauga sambal oelek, se amesteca si se lasa pe foc 2 minute. Se adauga taiteii si omleta si se amesteca.
Se serveste cu fulgi de ceapa prajita.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bami Goreng" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (13)
|