Omleta cu mazare si porumb

Postat de ala_oancea in Aperitive / Garnituri
19 Oct 2009 | 3757 vizualizari
Omleta cu mazare si porumb

Ingrediente

  • 1 ceapa rosie
  • 1/2 conserva porumb
  • 1/2 conserva mazare
  • 6 oua
  • 100 gr branza telemea
  • delikat, piper

Mod de preparare

Se caleste ceapa in putin ulei, se adauga porumbul si mazarea, apoi ouale. Se amesteca din cand in cand, iar la final se adauga branza taiata cubulete si se condimenteaza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu mazare si porumb" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (0)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Aperitiv cuburi cu legume

Postat de CameliaComan

Aperitiv cuburi cu legume

Curam ceapa verde si apoi o taiem cubulete mici. Taiem ciuperculete pe jumatate. Trecem printr-un jet de apa, mazarea, porumbul si fasolea rosie. Intr-un bol, punem cele 6 oua.  Le batem...

Citeste continuarea

Omleta cu legume la cuptor

Postat de caroline

Omleta cu legume la cuptor

Ardeii ii curatam de seminte si nervuri , ii spalam si ii taiem cuburi .  Morcovul il curatam de coaja,il spalam si il taiem rondele . Ceapa curatata,spalata ,o tocam marunt . ...

Citeste continuarea

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking