Ingrediente
- Pentru omleta:
- 3 oua
- patrunjel
- ulei
- sare
- Salata:
- 1 castravete mediu
- 1 rosie
- 1 fir ceapa verde
- crema de otet balsamic
- ulei
- sare
Mod de preparare
Pentru salata: Se curata castravetele de coaja si se taie. La fel, rosia si ceapa verde. Se pun legumele intr-un bol, apoi se presara sare, crema de otet balsamic si putin ulei. Se amesteca.
Omleta: Se bat ouale, se pun sare si patrujelul tocat. Se toarna putin ulei intr-o tigaie de ceramica (pentru ca nu se lipeste),iar cand s-a incins uleiul se pun ouale batute. Se lasa pana se rumeneste pe o parte,apoi cu ajutorul a doua spatule o intoarceti, astfel incat sa ramana intreaga.Cand este gata o puteti indoi in jumatate, si o puneti pe o farfurie.
Omleta se serveste cu salata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu patrunjel si salata" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
|