Omleta cu slanina si mamaliguta

Postat de nadina73 in Aperitive / Garnituri
17 Iun 2010 | 9026 vizualizari
Omleta cu slanina si mamaliguta

la bunica la tara se zicea paparaie in termeni populari,..........,si cum am facut mamaliguta ,sotul si-a amintit de paparaia cu slanina ................dorinta a fost indeplinita

Ingrediente

  • 4 oua
  • 2-3 linguri de cascaval sau branza
  • putina sare
  • 5-6 feliute de slanina afumata
  • mamaliguta
  • castraveti murati

Mod de preparare

Se taie slanina feliute subtiri si se cresteaza apoi se prajeste bine .

Ouale se bat bine cu sare se pune cascaval sau branza si se pune peste slanina prajita(se scurge untura topita )se amesteca bine sa se prajeasca putin .Se serveste cu mamaliguta calda si muratura.

Intr-adevar am facut si a doua tura............ne-a facut pofta la toti

 Nu am mai mancat de vreo 2-3 ani ...........a fost super buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu slanina si mamaliguta" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (17)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Zucchini cu mozzarella la cuptor

Postat de gurita_ta2005

Zucchini cu mozzarella la cuptor

Dovleceii zucchini se spala bine si se dau pe razatoarea mare,se lasa putin si se storc de zeama. Deasupra punem cele 2 oua,parmezanul ras,usturoiul pisat,sare,piper si jumatate de mozzarella...

Citeste continuarea

Aperitiv Taci si inghite ardelenesc

Postat de MotanLaOale

Aperitiv Taci si inghite ardelenesc

Carnatii, costita si pastrama se taie bucati potrivite, se prajesc intr-o tigaie fara ulei (isi lasa costita grasime) pana se rumenesc si se scurg de grasime. Branzeturile se rad. Se face o...

Citeste continuarea

Comentarii

la 17.06.2010, 18:09
ela pt tine nu cred ca e indicatdoar castraveti
la 17.06.2010, 18:30
nadina ma innebunesti cu bunatatile de azi si nu numai
la 17.06.2010, 18:43
un meniu bun pentru iubitorii de mankruri traditionale
la 17.06.2010, 22:22
chiar ca e o iedie buna ,lasa ca facem slanina sambata la gratar
la 17.06.2010, 23:35
O bunatate

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking