Omleta cu spanac si rosii

Postat de Luckycake in Aperitive / Garnituri
23 Feb 2014 | 4095 vizualizari
Omleta cu spanac si rosii

Aceasta omleta este ideala pentru toata familia. Usor de preparat, cu ingrediente proaspete , este pe gustul tuturor.

Ingrediente

  • 6 oua
  • 2 maini spanac
  • O rosie
  • Sare piper Busuioc Pentru decorat: prosciutto sau sunca si parmezan ulei de masline

Mod de preparare

Intr-o tigaie cu maner metalic punem putin ulei de masline apoi spanacul. Calim 2 minute spanacul pana batem ouale adaugam sare si piper. Adaugam ouale  si lasam omleta sa se prajeasca cam 2- 3 minute, taiem rosiile felii subtiri si le punem peste omleta .Dam omleta la cuptorul preincalzit la 200 grade pana se rumeneste. Decoram cu felii subtiri de prosciutto , parmezan si cateva frunze de busuioc.

Servim cu o salata de rosii si paine de casa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu spanac si rosii" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (13)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Omleta cu spanac la cuptor

Postat de sufletista

Omleta cu spanac la cuptor

Intr-o tigaie incalzim uleiul, adaugam ceapa tocata, usturoiul pisat si lasam sa se caleasca cca 1 min, dupa care adaugam spanacul fiert si tocat marunt. Lasam sa se caleasca putin impreuna....

Citeste continuarea

Reteta de omleta cu spanac si parmezan

Postat de oanapl

Reteta de omleta cu spanac si parmezan

Iata cum se prepara Reteta de omleta cu spanac si parmezan Spanacul se spală bine, sub jet de apă și apoi se lasă în strecurătoare, ca să se scurgă. Se taie fâșii. Se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 23.02.2014, 13:00
la 23.02.2014, 13:00
la 23.02.2014, 13:01
foarte buna
la 23.02.2014, 13:39
Ce bine arata!
la 23.02.2014, 13:40
Si ce buna e!

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking