Ingrediente
- 3 fire de sparanghel alb congelat
- 3 felii de jabon
- 4 oua
- 3 linguri lapte
- sare
- piper
- 3 frunze de leurda
- 2 fire de ceapa verde
- 1 felie de unt
- 50 g cascaval
Mod de preparare
Sparanghelul decongelat la temperatura camerei, l-am invelit in jambon.
Topim untul si adaugam sparaghelul pe care l-am taiat de cca 1-2 cm, il prajim pe ambele parti cca 3-4 min.
Intre timp batem ouale cu condimente si verdeata tocata marunt, cascaval dat prin razatoarea mica si laptele.
Adaugam peste sparanghel, acoperim cu un capac si cand vedem ca este putin rumenita dedesubt si inchegata, o intoarcem pe partea cealalata cu un platou sau o paleta mai lata.
Mai lasam cca 1-2 min dupa care o rasturnam pe un platou si servim.
Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu sparanghel si jabon" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (11)
|