Omleta de primavara rulata

Postat de simona119 in Aperitive / Garnituri
23 Mar 2012 | 6708 vizualizari
Omleta de primavara rulata

Gusturile primaverii din farfurie

Ingrediente

  • 4 oua
  • o ceapa verde
  • 1 sfert ardei gras rosu
  • crema de branza cu hrean (delicioasa combinatie)
  • file somon afumat (sau sunca praga)

Mod de preparare

Dimineata am avut putin mai mult timp la dispozitie, asa ca am zis sa fac ceva mai deosebit la micul dejun, ca tot a venit primavara :).

Taiati ceapa verde (inclusiv coada) si ardeiul cubulete mici, si calitile in foarte putin unt. Adaugati apoi ouale batute, si preparati omleta ca pe clatite, pana se rumeneste pe ambele parti. Dupa ce este gata, ungeti bine omleta cu un strat suficient de gros de crema de branza, adaugati fileul de somon (sau sunca), si rulati-o. Crema de branza o va ajuta sa stea rulata, fara sa se desfaca.

P.S. din pacate, in ultimul moment, a trebuit sa inlocuiesc somonul cu sunca (spre dezamagirea mea). Musafirul pe care l-am avut invitat la micul dejun nu era un fan declarat al fileului de somon :(.

Va spun, a fost un deliciu, chiar si cu sunca :)! Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta de primavara rulata" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (23)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Aperitiv rustic cu spanac, mazare si branzeturi

Postat de RuxyRux

Aperitiv rustic cu spanac, mazare si branzeturi

Blatul de face simplu si usor framantand un aluat din ingredientele de mai sus ( in maxim doua minute), pe care il vom infaina si-l vom da la rece dupa ce l-am pus in folie de prospetime....

Citeste continuarea

Aperitiv tarta cu ceapa

Postat de MotanLaOale

Aperitiv tarta cu ceapa

Intr-un castron, se pune drojdia, zaharul, o lingurita faina, 100 ml apa calduta si se lasa la dospit 10-15 minute. Se amesteca faina cu sarea si se pune intr-un castron mare. In mijloc se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 23.03.2012, 10:04
Buna idee!
la 23.03.2012, 10:09
Da si mie imi place
la 23.03.2012, 10:13
Delicios !
la 23.03.2012, 10:18
super
la 23.03.2012, 10:21
place

Vezi toate comentariile (23)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking