Omleta de vacanta cu Miez de lapte

Postat de ralu_ca in Aperitive / Garnituri
30 Iun 2013 | 4240 vizualizari
Omleta de vacanta cu Miez de lapte

Ingrediente

  • 4 oua
  • 1 ceapa rosie
  • 1 ardei usturat
  • 1/2 ardei gras
  • 50 g branza rasa
  • cateva felii castravete
  • 1/2 rosie
  • 3 felii bacon
  • 10 buc miez de lapte
  • putin ulei
  • patrunjel tocat

Mod de preparare

Pentru o portie folosim 2 oua si jumatate din ingrediente ( iese o portie consistenta ), le batem si le punem in tigaia cu ulei bine incinsa. Lasam sa se prajeasca ( nu in totalitate, apoi o intoarcem pe partea cealalta ) incepem sa adaugam branza rasa, rosie tocata marunt, ardei iute tocat rondele, ardei gras marunt, castravete taiat bucati mici, feliile de bacon in bucati mici, apoi branza si 4 buc de miez de lapte. Jumatate din omleta, o punem pe cealalta jumatate, presam usor, lasam sa se prajeasca bine, intoarcem, lasam cateva secunde, dupa care este gata de servit, cu patrunjel tocat deasupra.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta de vacanta cu Miez de lapte" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (12)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Omleta cu legume la cuptor

Postat de caroline

Omleta cu legume la cuptor

Ardeii ii curatam de seminte si nervuri , ii spalam si ii taiem cuburi .  Morcovul il curatam de coaja,il spalam si il taiem rondele . Ceapa curatata,spalata ,o tocam marunt . ...

Citeste continuarea

Rulada aperitiv cu crema de branza, struguri si nuci

Postat de simona72

Rulada aperitiv cu crema de branza, struguri si nuci

Pentru blat: se mixeaza albusurile impreuna cu sarea pana se formeaza o bezea. Se adauga in fir subtire uleiul in timp ce mixam. Faina se amesteca cu praful de copt si putin piper alb macinat...

Citeste continuarea

Comentarii

la 30.06.2013, 12:30
la 30.06.2013, 12:31
Ce bine arata
la 30.06.2013, 12:32
Place
la 30.06.2013, 12:35
si mie imi place foarte mult, de obicei cand mergem in vacante, asta se mai serveste la micul dejun si ti-o prepara pe loc cu ce ingrediente doresti...de atunci si eu fac acasa!
la 30.06.2013, 12:39
super reteta

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking