Omleta de vacanta cu Miez de lapte

Postat de ralu_ca in Aperitive / Garnituri
30 Iun 2013 | 4228 vizualizari
Omleta de vacanta cu Miez de lapte

Ingrediente

  • 4 oua
  • 1 ceapa rosie
  • 1 ardei usturat
  • 1/2 ardei gras
  • 50 g branza rasa
  • cateva felii castravete
  • 1/2 rosie
  • 3 felii bacon
  • 10 buc miez de lapte
  • putin ulei
  • patrunjel tocat

Mod de preparare

Pentru o portie folosim 2 oua si jumatate din ingrediente ( iese o portie consistenta ), le batem si le punem in tigaia cu ulei bine incinsa. Lasam sa se prajeasca ( nu in totalitate, apoi o intoarcem pe partea cealalta ) incepem sa adaugam branza rasa, rosie tocata marunt, ardei iute tocat rondele, ardei gras marunt, castravete taiat bucati mici, feliile de bacon in bucati mici, apoi branza si 4 buc de miez de lapte. Jumatate din omleta, o punem pe cealalta jumatate, presam usor, lasam sa se prajeasca bine, intoarcem, lasam cateva secunde, dupa care este gata de servit, cu patrunjel tocat deasupra.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta de vacanta cu Miez de lapte" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (12)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Racitura (piftie) de porc

Postat de Dya

Racitura (piftie) de porc

Se spala bine carnea (oricum ar fi, isi lasa foarte multa grasime), se asaza in vas si se adauga apa. Se pune la fiert, la foc potrivit, pana ce cantitatea de apa scade la jumatate. Se...

Citeste continuarea

Aperitiv Scotch Eggs sau oua scotiene

Postat de AlexTeacher

Aperitiv Scotch Eggs sau oua scotiene

Intr-o craticioara, pune apa cu sare la fiert. Cand aceasta a inceput sa dea fiarba, adauga cele 4 oua cu mare grija si lasa-le fix 4 minute si jumatate. Vrei ca interiorul sa ramana moale....

Citeste continuarea

Comentarii

la 30.06.2013, 12:30
la 30.06.2013, 12:31
Ce bine arata
la 30.06.2013, 12:32
Place
la 30.06.2013, 12:35
si mie imi place foarte mult, de obicei cand mergem in vacante, asta se mai serveste la micul dejun si ti-o prepara pe loc cu ce ingrediente doresti...de atunci si eu fac acasa!
la 30.06.2013, 12:39
super reteta

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking