Omleta impaturata cu bacon, cascaval si ciuperci

Postat de tiby in Aperitive / Garnituri
6 Mar 2014 | 3018 vizualizari
Omleta impaturata cu bacon, cascaval si ciuperci

Este o reteta care se face foarte simplu si rapid, este foarte gustoasa si consistenta...

Ingrediente

  • 4 oua
  • 100 g cascaval
  • 100 g bacon
  • 350 g ciuperci proaspete sau 200 g ciuperci din conserva
  • 2-3 fire ceapa verde
  • 1 ardei kapia rosu
  • ulei
  • sare
  • piper
  • sos picant sau ardei iute (optional)

Mod de preparare

Se sparg cele 4 oua intr-un bol si se bat impreuna cu un praf de sare.

Ardeiul kapia si ceapa verde se taie marunt si se amesteca cu ouale batute.

Se pune la incins o tigaie cu putin ulei iar cand aceasta e incinsa se toarna compozitia de mai sus si se intinde ca pe o clatita pe toata suprafata tigaii. Se lasa sa se prajeasca pana nu mai este ou crud pe suprafata superioara dar avand grija sa nu se arda in partea inferioara.

Se adauga doar pe jumatate din omleta cascavalul taiat fideluta sau ras si se lasa putin sa se topeasca, apoi se adauga baconul fasii si ciupercile. Se condimenteaza cu putin piper si cine doreste mai picanta se poate pune putin sos picant sau 2-3 felioare de ardei iute.

Daca se folosesc ciuperci proaspete, atunci acestea  inainte de inceperea omletei se curata si se spala bine apoi se toaca si calesc in putin ulei impreuna cu ceapa taiata marunt. Daca folosim ciuperci din conserva, acestea se scurg de apa si se pun direct pe omleta sau pot fi trase putin la tigaie inainte (dupa preferinta).

Se impatura omleta avand grija sa nu se rupa si apoi se scoate pe o farfurie. Se poate orna cu verdeata, felii de rosii sau cu ketchup.

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta impaturata cu bacon, cascaval si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (24)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Aperitive pentru masa de Revelion

Postat de Constelatialeu

Aperitive pentru masa de Revelion

Aperitiv cu crema de branza: intindem aluatul foietaj si cu o forma, nu foarte mare, decupam aluatul, coacem  foietajul, grija mare ca sa nu le bronzam ( pe unele le-am bronzat ca a sunat...

Citeste continuarea

Chiftele în aluat de bere by Gaby

Postat de panacris

Chiftele în aluat de bere by Gaby

Pentru chiftele se amestecă carnea tocată, cu oul, usturoiul pisat, pâinea înmuiată în apă rece în prealabil, apoi stoarsă, se asezonează de sare, piper, boia și...

Citeste continuarea

Comentarii

la 06.03.2014, 07:23
la 06.03.2014, 07:25
buna
la 06.03.2014, 08:12
Tocmai buna la micul dejun!
la 06.03.2014, 08:20
delicioasa!
la 06.03.2014, 08:31

Vezi toate comentariile (24)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking