Omleta impaturata cu bacon, cascaval si ciuperci

Postat de tiby in Aperitive / Garnituri
6 Mar 2014 | 3002 vizualizari
Omleta impaturata cu bacon, cascaval si ciuperci

Este o reteta care se face foarte simplu si rapid, este foarte gustoasa si consistenta...

Ingrediente

  • 4 oua
  • 100 g cascaval
  • 100 g bacon
  • 350 g ciuperci proaspete sau 200 g ciuperci din conserva
  • 2-3 fire ceapa verde
  • 1 ardei kapia rosu
  • ulei
  • sare
  • piper
  • sos picant sau ardei iute (optional)

Mod de preparare

Se sparg cele 4 oua intr-un bol si se bat impreuna cu un praf de sare.

Ardeiul kapia si ceapa verde se taie marunt si se amesteca cu ouale batute.

Se pune la incins o tigaie cu putin ulei iar cand aceasta e incinsa se toarna compozitia de mai sus si se intinde ca pe o clatita pe toata suprafata tigaii. Se lasa sa se prajeasca pana nu mai este ou crud pe suprafata superioara dar avand grija sa nu se arda in partea inferioara.

Se adauga doar pe jumatate din omleta cascavalul taiat fideluta sau ras si se lasa putin sa se topeasca, apoi se adauga baconul fasii si ciupercile. Se condimenteaza cu putin piper si cine doreste mai picanta se poate pune putin sos picant sau 2-3 felioare de ardei iute.

Daca se folosesc ciuperci proaspete, atunci acestea  inainte de inceperea omletei se curata si se spala bine apoi se toaca si calesc in putin ulei impreuna cu ceapa taiata marunt. Daca folosim ciuperci din conserva, acestea se scurg de apa si se pun direct pe omleta sau pot fi trase putin la tigaie inainte (dupa preferinta).

Se impatura omleta avand grija sa nu se rupa si apoi se scoate pe o farfurie. Se poate orna cu verdeata, felii de rosii sau cu ketchup.

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta impaturata cu bacon, cascaval si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (24)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Mini-tarte cu ciuperci si branzica Miez de lapte

Postat de RuxyRux

Mini-tarte cu ciuperci si branzica Miez de lapte

Pentru blat:  cernem faina, facem o adancitura in mijloc punem oul, sarea pe margine, chimenul si amestecam pana se incorporeaza bine  ingredientele si framantam pana obtinem un aluat...

Citeste continuarea

Reteta de placinte foioase cu telemea la cuptor – genul de placinte pe care nu prea le refuza nimeni

Postat de gaby_d

Reteta de placinte foioase cu telemea la cuptor – genul de placinte pe care nu prea le refuza nimeni

Iata cum se prepara Reteta de placinte foioase cu telemea la cuptor – genul de placinte pe care nu prea le refuza nimeni Pune intr-un bol apa (nu trebuie nici calda, nici rece, ci la...

Citeste continuarea

Comentarii

la 06.03.2014, 07:23
la 06.03.2014, 07:25
buna
la 06.03.2014, 08:12
Tocmai buna la micul dejun!
la 06.03.2014, 08:20
delicioasa!
la 06.03.2014, 08:31

Vezi toate comentariile (24)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking