Omleta la cuptor cu crusta de cartof dulce

Postat de rodicamaria in Aperitive / Garnituri
27 Iul 2013 | 3962 vizualizari
Omleta la cuptor cu crusta de cartof dulce

Ingrediente

  • 1 cartof dulce(170 g)
  • 75 g muschi file
  • 4 jumatati de rosii uscate din ulei
  • 1 lingura smantana
  • 2 linguri si 1/2 + 1 lingura unt topit(pt.uns vasul termorezistent)
  • 4 oua
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Cartoful se curata de coaja , se spala si se da pe razatoarea mare.Se amesteca cu untul topit,sare si piper dupa gust si se pune in vasul termorezistent uns cu unt. Se preseaza si se ridica si putin pe margine.

Se da la cuptorul preincalzit, la foc mic ,pt.aprox.40 min(sa se inmoaie putin si marginile sa fie aurii)

Se scoate din cuptor si se lasa sa se racoreasca.

Intre timp muschiul file si rosille se taie cubulete . Ouale se bat cu furculita impreuna cu smantana,se amesteca cu muschiul si rosiile si se toarna peste crusta de cartof dulce.

Se mai da la cuptor pt.30 min sau pana se incheaga bine compozitia de ou.

Se lasa sa se raceasca si se portioneaza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta la cuptor cu crusta de cartof dulce" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (6)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Aperitiv tarta cu zucchini si branza

Postat de oanapl

Aperitiv tarta cu zucchini si branza

Pentru aluat, se amestecă toate ingredientele si se frământă un aluat care se lasă la frigider cel puțin o oră (învelit în folie alimentară). Între timp se...

Citeste continuarea

Aperitiv chiroste cu branza

Postat de rocsi_1612

Aperitiv chiroste cu branza

Aluatul: Intr-un bol bateti ouale spuma cu sarea. Adaugati faina treptat, amestecati cu lingura, iar cand se intareste, framantati cu mana. Puneti 3-4 inguri de apa, ca sa se lege mai bine...

Citeste continuarea

Comentarii

la 27.07.2013, 15:50
la 27.07.2013, 17:17
o bunatate
la 27.07.2013, 17:39
Ce reteta interesanta
la 27.07.2013, 18:32
Da,foarte interesant gustul:un amestec de dulce(de la cartof)si sarat de la oul cu muschiulet.
la 27.07.2013, 20:36
Este gustoasa

Vezi toate comentariile (6)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking