Omleta light din albusuri si spanac

Postat de nadea68 in Aperitive / Garnituri
15 Oct 2013 | 4157 vizualizari
Omleta light din albusuri si spanac

De obicei cand ne raman albusuri de la vreo reteta facem dulciuri..eu va propun o omleta simpla si sanatoasa,tocmai buna pentru un pic de dieta... :)

Ingrediente

  •  4 aalbusuri
  • 50 ml lapte
  • 200 g spanac
  • 50 g parmezan
  • sare
  • piper
  • ulei

Mod de preparare

Mai intai ne ocupam de spanac.Eu am folosit spanac surgelat.Se pune la fiert apa cu sare.Cand da in clocot punem spanacul  surgelat.Il fierbem 6-8 minute.

Scurgem apa si lasam sa se raceasca.

Albusurile le batem un pic,adaugam laptele si parmezan.Amestecam bine.

Intr-o tigaie eu am folosit una de diametrul 22,punem un strop de ulei.Varsam albusurile.Coacem omleta pe ambele parti.

Dam focul mai incet,adaugam spanacul.Il intindem pe toata suprafata.Impaturim in doua omleta si o lasam pe foc inca 2-3 minute pe ambele parti.

Servim omleta calda.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta light din albusuri si spanac" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (25)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Melci cu sunca si cascaval

Postat de Irina

Melci cu sunca si cascaval

Am folosit aluat pentru foietaj congelat, drept care, intai am lasat foaia sa se dezghete. Intre timp am pregatit celelalte ingrediente: am dat cascavalul pe razatoare, am spalat rosia si am...

Citeste continuarea

Briose aperitiv, cu masline, rosii deshidratate si sparanghel

Postat de merisor67

Briose aperitiv, cu masline, rosii deshidratate si sparanghel

Amestecăm ouăle cu un praf de sare, adăugăm o lingură din uleiul de la roșiile deshidratate, care este plăcut aromatizat, smântâna, mozzarella și omogenizăm compoziția....

Citeste continuarea

Comentarii

la 15.10.2013, 19:35
minunata-i!
la 15.10.2013, 19:39
corina DA..baiatul meu a cerut bis si am mai facut una
la 15.10.2013, 19:42
Chiar imi place!
la 15.10.2013, 19:44
ina e foarte gustoasa
la 15.10.2013, 19:48

Vezi toate comentariile (25)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking