Omleta padurarului

Postat de simona72 in Aperitive / Garnituri
17 Sep 2013 | 3712 vizualizari
Omleta padurarului

Pt un mic dejun rapid, satios si sanatos zic eu, va recomand omletele de la micul dejun. Incerc diferite combinatii si retete care sa ne satisfaca papilele gustative....va las una delicioasa...

Ingrediente

  • 2 oua
  • 1 bucata carnacior
  • 1-2 maini de ciuperci de roua
  • sare si piper dupa gust
  • 2 linguri branza feta
  • 1 lingura ulei de masline

Mod de preparare

Carnaciorul se taie feliute si se trage usor la tigaie. Se adauga ciupercile curatate si spalate si se prajesc impreuna la foc iute 2-3 minute. Ouale se bat cu un praf de sare, se toarna peste celelalte in tigaie, putin piper proaspat macinat si radem putina branza feta peste omleta. Dam focul mic, acoperim cu un capac tigaia si lasam maxim 5 minute sa se faca la foc molcom. Serviti cu paine de casa. Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta padurarului" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (24)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Placinte cu loboda la cuptor

Postat de Valclaudia

Placinte cu loboda la cuptor

Curatam frunzele de loboda de pe tije, le spalam bine sub jet de apa rece si le lasam la scurs. Dupa ce s-au scurs le taiem fasii, apoi le punem la foc potrivit in 4 linguri de ulei, presaram...

Citeste continuarea

Aperitiv cabanosi-pereche in foitaj

Postat de autodiag

Aperitiv cabanosi-pereche in foitaj

Se decongeleaza aluatul de foitaj si se desface. Se taie in patru. Se pun cate doi cabanosi pe fiecare foaie, pe cate doua laturi paralele. Se aduc cabanosii catre centrul foii, rulati in...

Citeste continuarea

Comentarii

la 17.09.2013, 19:46
Vaaaaaaaaaai,vreau si eu la micul dejun dar cine sa-mi faca?
la 17.09.2013, 19:47
buna omleta
la 17.09.2013, 19:48
la 17.09.2013, 19:49
Vin eu Die si-ti fac ...s-au sa te astept pe la mine, ca tot esti tu plimbareata
la 17.09.2013, 19:52
Acuma nu mai sunt plimbareata ca am mult de lucru))

Vezi toate comentariile (24)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking