Omleta Panacris

Postat de panacris in Aperitive / Garnituri
18 Apr 2011 | 4540 vizualizari
Omleta Panacris

Dupa o saptamana de munca si agitatie, sambata si duminica la micul dejun rasfat pe baietii mei cu diverse in care prinicplaul ingredient este oul... De data asta am facut o omleta delicioasa pe care au numit-o Panacris!

Ingrediente

  • cartofi 2 bucati
  • sunca 100 gr.
  • ceapa 2 bucati
  • telemea 50 gr
  • cascaval 50 gr.
  • sare
  • piper
  • oua 8 bucati
  • untdelemn

Mod de preparare

Cartofii se curata si se taie pentru prajit. (De obicei raman de vineri, cativa cartofi prajiti si ii folosesc la omleta). Ceapa se curata, se taie felii subţiri si se pune la prajit in ulei. Cand ceapa s-a facut translucida, se adauga cartofii prajiti si sunculita taiata marunt. Intre timp se bat bine ouale cu telul (sau furculita fiecare dupa indemanare!!!), se adaugă telemeaua si cascavalul ras. Se rastoarna compozita de ou peste ceapa si cartofi. Se lasa la foc mic pana se prajesc ouale.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta Panacris" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (13)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Chec aperitiv cu branza si loboda

Postat de simona72

Chec aperitiv cu branza si loboda

Mixam albusurile cu sare pana obtinem o bezea tare. Adaugam treptat galbenusurile, apoi uleiul in fir subtire ca la maioneza. Iaurtul lasat la temperatura camerei il adaugam in 2-3 transe la...

Citeste continuarea

Tort aperitiv cu cremă de brânză, somon și icre negre

Postat de panacris

Tort aperitiv cu cremă de brânză, somon și icre negre

Prepararea cremei de brânză cu somon: Crema de brânză se amestecă cu untul la temperatura camerei, până se omogenizează. Apoi se adăugă smântâna,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 18.04.2011, 11:33
buna
la 18.04.2011, 11:57
Chiar asa fac si eu Duminica , servim micul -dejun rasfatat si mai in tihna .
la 18.04.2011, 12:02
la 18.04.2011, 12:33
la 18.04.2011, 12:44
bunn

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking