Omleta "pestrita"

Postat de merisor67 in Aperitive / Garnituri
6 Aug 2012 | 3203 vizualizari
Omleta "pestrita"

M-a obsedat o reteta pestrita toata ziua si m-am gandit sa -mi fac si ei propria reteta pestrita, dar de omleta nu de galuste by Panacris.

Ingrediente

  • 2 oua
  • 1 ceapa
  • 1 felie gogosar
  • 1 castravecior murat
  • bacon
  • 5-6 masline verzi cu ardei
  • putina urda
  • piper
  • sare
  • marar
  • ulei de masline
  • 2 linguri apa minerala

Mod de preparare

Am tocat ceapa si am pus-o impreuna cu feliile de bacon la prajit cu ulei de masline, in tigaia teflonata, apoi am adaugat castraveciorul feliat, maslinele si gogosarul.

Ouale le-am batut, am adaugat apa minerala si mararul tocat si le-am pus peste amestecul din tigaie. 

Urda am asezat-o pe platou si am rasturnat omleta peste ea.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta "pestrita"" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (26)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Placinta cu Peste si Ciuperci (Reteta Video)

Postat de Ina75

Placinta cu Peste si Ciuperci (Reteta Video)

Tocam marunt ceapa. Pregatim aragazul si o tigaie antiaderenta in care punem uleiul. Adaugam ceapa, amestecam si calim pana cand aceasta devine usor transparenta Punem ciupercile si calim...

Citeste continuarea

Tarta cu branza si spanac

Postat de diana_k

Tarta cu branza si spanac

Faina se amesteca cu drojdia, apa calduta, apoi se aduaga sarea si uleiul. Se framanta aluatul si se lasa la odihnit. Intre timp se pune o oala cu apa pe foc, cand incepe sa fiarba apa se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 06.08.2012, 18:01
Da' e pestrita tare! Sigur a fost delicioasa!
la 06.08.2012, 18:06
buna, delicioasa as spune
la 06.08.2012, 18:10
mirela e chiar colorata, dar nu mi-a reusit poza
la 06.08.2012, 18:11
Elena, la foamea pe care am avut-o a fost chiar delicioasa
la 06.08.2012, 18:15
Merisor, cuvantul pestrit e mai rar folosit in Muntenia. Acasa, in Banat, e folosit des acest cuvant, insemnand cu pete mici, picaturi sau stropi! Omleta ta e chiar foarte pestrita, multicolora

Vezi toate comentariile (26)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking