Omleta "pestrita"

Postat de merisor67 in Aperitive / Garnituri
6 Aug 2012 | 3202 vizualizari
Omleta "pestrita"

M-a obsedat o reteta pestrita toata ziua si m-am gandit sa -mi fac si ei propria reteta pestrita, dar de omleta nu de galuste by Panacris.

Ingrediente

  • 2 oua
  • 1 ceapa
  • 1 felie gogosar
  • 1 castravecior murat
  • bacon
  • 5-6 masline verzi cu ardei
  • putina urda
  • piper
  • sare
  • marar
  • ulei de masline
  • 2 linguri apa minerala

Mod de preparare

Am tocat ceapa si am pus-o impreuna cu feliile de bacon la prajit cu ulei de masline, in tigaia teflonata, apoi am adaugat castraveciorul feliat, maslinele si gogosarul.

Ouale le-am batut, am adaugat apa minerala si mararul tocat si le-am pus peste amestecul din tigaie. 

Urda am asezat-o pe platou si am rasturnat omleta peste ea.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta "pestrita"" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (26)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Aperitiv briose cu pui si cascaval

Postat de rocsi_1612

Aperitiv briose cu pui si cascaval

Spalati pieptul de pui, il taiati in doua jumatati. Il puneti la fiert cu putina sare si cateva boabe de piper. Dupa ce este fiert pieptul, il scoateti pe o farfurie, il lasati sa se racoreasca...

Citeste continuarea

Aperitive Tartine cu somon afumat si spanac

Postat de Oana

Aperitive Tartine cu somon afumat si spanac

Pe feliile de somon afumat se pun frunze de spanac si se ruleaza strans. Se pun in folie de plastic si se pun la frigider 15 minute. Se amesteca uleiul de masline cu mierea si mustarul, sare si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 06.08.2012, 18:01
Da' e pestrita tare! Sigur a fost delicioasa!
la 06.08.2012, 18:06
buna, delicioasa as spune
la 06.08.2012, 18:10
mirela e chiar colorata, dar nu mi-a reusit poza
la 06.08.2012, 18:11
Elena, la foamea pe care am avut-o a fost chiar delicioasa
la 06.08.2012, 18:15
Merisor, cuvantul pestrit e mai rar folosit in Muntenia. Acasa, in Banat, e folosit des acest cuvant, insemnand cu pete mici, picaturi sau stropi! Omleta ta e chiar foarte pestrita, multicolora

Vezi toate comentariile (26)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking