Omleta quesadilla

Postat de sufletista in Aperitive / Garnituri
22 Oct 2013 | 4389 vizualizari
Omleta quesadilla

Reteta am gasit-o pe blogul LaprajiturEla

Ingrediente

  • 2lipii
  • 4 oua mari
  • 200 g cascaval
  • 1 ardei rosu
  • 1 legatura ceapa verde
  • sare
  • piper
  • 1 cub de unt

Mod de preparare

Prima data vom curata ardeiul si ceapa,o vom taia cubulete,cascavalul il dam prin razatoare,

Intr-un bol batem ouale cu condimente dupa gust,

Intr-o tigaie adaugam untul si cand s-a topit adaugam ouale batute,lasam putin sa se prajeasca dupa care adaugam 1/2 din cantitatea de cascaval,adaugam o lipie de dimensiunea tigaii,peste omleta si lasam cca 1 min cat sa se inmoaie cascavalul,

Cu o farfurie intinsa mai mare decat tigaia rasturnam omleta,

Punem din nou in tigaie cu lipia in jos,adaugam cascaval a 2 lipie si lasam cca 1 min,dupa care intindem din nou pentru a se rumeni si a 2 lipie.

Este foarte buna si rece,

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta quesadilla" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (18)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Rulouri cu sunca si cascaval

Postat de Dya

Rulouri cu sunca si cascaval

Topim untul, la foc mic. Adăugam macul şi amestecăm uşor. Întindem foile de plăcintă (aşezate una peste alta) şi le ungem cu ou bătut. Întindem apoi feliile de...

Citeste continuarea

Placinte cu branza si cascaval la tigaie

Postat de RuxyRux

Placinte cu branza si cascaval la tigaie

Aluatul nu necesita crestere. Untul se topeste apoi se amesteca cu branza faramitata si chimenul, se adauga iaurtul, ouale si faina plus drojdia. Se framanta un aluat care se infaineaza usor si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 22.10.2013, 22:27
la 22.10.2013, 22:31
la 22.10.2013, 22:44
la 22.10.2013, 22:46
la 22.10.2013, 22:51

Vezi toate comentariile (18)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking