Omleta RoXx

Postat de RoXx in Aperitive / Garnituri
18 Aug 2013 | 4230 vizualizari
Omleta RoXx

Ingrediente

  • 4 oua
  • 50 gr. branza de vaca
  • 5-6 masline sarate
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 50 gr. salam uscat afumat
  • sare,piper
  • oregano
  • 1 lingurita ulei foarea soarelui

Mod de preparare

Branza se da pe razatoarea mica. Ardeiul se spala si se taie fasii subtiri. Salamul se taie fasii cam 1 cm grosime. Se scot samburii la masline si se feliaza sau se taie bucatele mici pe langa sambure. Ouale se bat bine intr-un castron ,se asezoneaza si de adauga oregano cam o jumatate de lingurita.

Intr-o tigaie incinsa se pune lingurita de ulei, salamul si ardeiul si se lasa cam 2 minute la foc mic. Peste, se adauga ouale batute si maslinele .Se amesteca si se lasa 3-4 minute sa se patrunda. Apoi, presaram branza rasa pe toata suprafata si o jumatate din omleta se ridica cu o paleta si se pune peste cealalta jumatate ca branza sa ramana la mijloc. Se mai lasa 1 minut pe foc dupa care se serveste .

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta RoXx" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (15)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia

Retete similare

Tarta sarata cu legume si sunculita

Postat de retetele_tinei

Tarta sarata cu legume si sunculita

Legumele se curata si se taie, dupa plac. Intr-o tigaie se pun legumele cu putin ulei de masline ( cca. 3 linguri) si se lasa la calit 2 sau 3 minute, apoi, se pune sunculita, apoi piper, se...

Citeste continuarea

Briose aperitiv cu carne, cus-cus, porumb si multe legume

Postat de panacris

Briose aperitiv cu carne, cus-cus, porumb si multe legume

Pentru cuș-cuș: Se pune apa la fiert, după ce a început să bolborosească, se adaugă sarea și uleiul de măsline, apoi se adaugă cușcușul și se oprește focul. Se acoperă și...

Citeste continuarea

Comentarii

la 18.08.2013, 17:14
la 18.08.2013, 17:14
Cine poate refuza o omletă sănătoasă
la 18.08.2013, 17:16
Elena
la 18.08.2013, 17:16
Hehe da asa e padre
la 18.08.2013, 17:25
buna omleta

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking