Omleta rustica cu garnitura de legume

Postat de cristi2 in Aperitive / Garnituri
20 Feb 2012 | 3915 vizualizari
Omleta rustica cu garnitura de legume

Omleta rustica cu garnitura de legume potrivita pentru un mic dejun sanatos....

Ingrediente

  • 4 oua
  • 100 g piept de porc afumat
  • 50 g parmezan dat pe razatoare
  • 50 g mazare fina
  • 50 g porumb dulce
  • 1 morcov mediu taiat cubulete
  • o nuca de unt
  • 1 lingura ulei
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Pentru inceput fierbem mazarea (daca este cruda) si morcovul intreg. Se taie pieptul cubulete si se pune la prajit in ulei intr-o tigaie antiaderenta, peste care se adauga ouale batute bine cu putina sare si parmezanul ras. Se coace omleta pe ambele parti avand grija sa nu se rupa la intoarcere (eu folosesc un capac). Legumele se soteaza in unt cu putina sare pana isi schimba putin culoarea(atentie : morcovul trebuie taiat cubulete dupa racire).

Se servesc calde !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta rustica cu garnitura de legume" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (9)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Tarta cu ton si mozzarella

Postat de rocsi_1612

Tarta cu ton si mozzarella

Aluatul: Intr-un bol punem untul rece si il amestecam cu oul si sarea. Incorporam faina treptat, amestecam bine si vom obtine o bila de aluat omogen. Il punem in folie de bucatarie si il dam...

Citeste continuarea

Aperitiv cu leurda si branza fondue de la Delaco

Postat de merisor67

Aperitiv cu leurda si branza fondue de la Delaco

Taiem feliile de paine in jumatati. Sunca presata o feliem cat de subtire putem, apoi taiem feliile in jumatati ca si painea. Rezulta 20 de jumatati de felii, aproximativ de dimensiunile...

Citeste continuarea

Comentarii

la 20.02.2012, 12:10
foarte buna
la 20.02.2012, 12:56
la 20.02.2012, 13:25
buna
la 20.02.2012, 15:44
la 20.02.2012, 15:46

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking