One pot pasta cu legume, mezeluri si branza

Postat de panacris in Paste
12 Aug 2019 | 1947 vizualizari
One pot pasta cu legume, mezeluri si branza

După cum știți sau aflați acum, :D, pastele sunt preferatele mele.   După o revizie prin frigider și cămară, am descoperit suficiente ingrediente pentru o ”tigaie” cu paste, legume, mezeluri și branză.  

Ingrediente

  • Paste cca. 500 g,
  • Broccoli 500 g,
  • Ceapă roșie 1 bucată,
  • Ardei kapia 1 bucată,
  • Ciuperci 1 borcan de 420 ml,
  • Roșii proaspete 4 bucăți,
  • Ulei de măsline 2 linguri,
  • Mezeluri ( salam, parizer) cca. 300 g,
  • Brânză cu mucegai Stillton cca. 200 g,
  • Sare de mare,
  • Piper proaspăt măcinat,
  • Oregano.

Mod de preparare

Broccoli se spăla și se tăie doar floretele/ buchețelele. 

 Ceapa, ardeiul și roșiile se curată și se toacă grosier.

Apoi se pun la gătit, într-o tigaie mai inaltă, sau o semi-oală impreună cu buchețelele de broccoli, ciupercile scurse de lichidul din borcan, pastele, adăugându-se uleiul de măsline și apă cât să acopere pastele, apoi se lasă la fiert, atenție, cca. 15 minute, după ce au început să clocotească. 

Se asezonează de oregano, sare, piper, se adaugă brânză mărunțită și se lasă la fiert la foc mic, cca. 5 minute.

 

 Spor și poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "One pot pasta cu legume, mezeluri si branza" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (9)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Tagliatelle cu sos alb și ciuperci

Postat de CameliaComan

Tagliatelle cu sos alb și ciuperci

Punem o oala cu apa la fiert si fierbem pastele conform instructiunilor de pe ambalaj. Spalam ciupercile si apoi le taiem feliute. Curatam ceapa si o taiem pestisori. Strivim catelul de usturoiul...

Citeste continuarea

Penne cu praz si branza Edamer

Postat de caroline

Penne cu praz si branza Edamer

Punem o oala cu apa la fiert . Cand apa a inceput sa fiarba , punem sare si adaugam pastele . Lasam la fiert pentru 9 minute amestecand din cand in cand pentru a evita ca pastele sa se lipeasca ....

Citeste continuarea

Comentarii

la 12.08.2019, 20:47
waw, ce de ingrediente ! Eu prefer pastele mai simple si n-am incercat cu mezeluri. Cred, insa, ca e bun ce-ai facut tu acolo
la 12.08.2019, 21:07
Ina, noi încă mai avem mezeluri prin frigider Așa că uneori fac o razie, când mai atârnă o felie, douaă pe acolo și le arunc pe toate într-o oală )
la 12.08.2019, 21:38
la 12.08.2019, 22:50
Adauga comentariu...
la 12.08.2019, 23:07

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking