Oregano in otet

Postat de Valclaudia in Conserve
17 Aug 2013 | 3399 vizualizari
Oregano in otet

Ingrediente

  • 2 cutii a cate 30 gr. oregano din comert
  • 1 lingurita de sare
  • otet cat cuprinde

Mod de preparare

Curatam de pe cotoare frunzulitele de oregano.

Le spalam bine, le scurgem de apa si umplem un borcanel cu aceste frunze.

Presaram deasupa 1 lingurita de sare si umplem borcanul cu otet (nediluat, direct din sticla).

Inchidem ermetic borcanul cu un capac bun si il asezam pe raft in camara in asteptarea zilelor friguroase de iarna.

Ca tare bun o fi in ciorbitele fierbinti ... ;)

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Oregano in otet" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (9)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Steak de conopidă cu sos chimichurri - Deliciu picant și ușor de preparat

Postat de Bucataras

Steak de conopidă cu sos chimichurri - Deliciu picant și ușor de preparat

Cum se prepară Steak de conopidă cu sos chimichurri - Deliciu picant și ușor de preparat: Feliază conopida. Așază într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Separat,...

Citeste continuarea

Reteta de salata mediteraneana de caracatita cu fasole ochi negri

Postat de Ksenya

Reteta de salata mediteraneana de caracatita cu fasole ochi negri

Iata cum se prepara Reteta de salata mediteraneana de caracatita cu fasole ochi negri Fasolea se pune la inmuiat de cu seara, a doua zi se schimba apa si se pune la fiert .Cand este gata, se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 17.08.2013, 12:45
wow,faina reteta
la 17.08.2013, 12:54
Super
la 17.08.2013, 13:17
ai mai pus si in alti ani? e verificat? cum e cand il scoti din borcan?

eu n-am pus niciodata la ciorba, interesant!
la 17.08.2013, 13:28
Ce idee buna ai avut, Claudia! Bravo
la 17.08.2013, 14:18
Super!

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking