Orez cu inimi de pui si legume

Postat de jolygina in Pui
24 Ian 2011 | 7655 vizualizari
Orez cu inimi de pui si legume

Ingrediente

  • 100 g inimi de pui
  • un ardei rosu
  • un ardei galben
  • un morcov
  • un dovlecel
  • o cana de orez
  • sare,piper
  • marar

Mod de preparare

Curatam inimile de pui dupa care le punem la fiert 10 minute, pana dau in clocot. Le mai spalam  odata de spuma care a iesit din ele si le punem impreuna cu ardeii taiati fasii, morcovul taiat rondele, dovlecelul taiat cubulete la inabusit timp de 10 min, dupa care punem apa peste ele pana le acopera. Le lasam sa fiarba cam 15 min dupa care adaugam si orezul. Mai adaugam 2 cani de apa si lasam sa fiarba. Cand e aproape gata le punem intr-un vas de yena si le dam la cuptor timp de 20 min

Tocam marunt cateva fire de marar si servim cu acritura

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu inimi de pui si legume" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (8)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Tocanita din piept de pui cu praz

Postat de Valclaudia

Tocanita din piept de pui cu praz

Spalam pieptul de pui si il feliem dupa preferinta. Prazul spalat se taie rondele; ardeiul rosu spalat se taie fasii. Se calesc in ulei, se condimenteaza si apoi adaugam pieptul de pui...

Citeste continuarea

Sarmale in foi de varza alba umplute cu carne de pui si dovleac placintar

Postat de Pungasa_Rogue

Sarmale in foi de varza alba umplute cu carne de pui si dovleac placintar

Se pune o cratita cu 2 l apa la foc, adaugand si o lingurita de sare si un varf de lingurita de sare de lamaie. Se curata varza de primele foi, se spala si se cresteaza pe langa cotor. Cand...

Citeste continuarea

Comentarii

la 25.01.2011, 12:17
bun bun
la 25.01.2011, 12:22
bun bun
la 25.01.2011, 12:35
bun
la 25.01.2011, 13:10
la 25.01.2011, 16:53

Vezi toate comentariile (8)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking