Orez cu inimi de pui si legume

Postat de jolygina in Pui
24 Ian 2011 | 7681 vizualizari
Orez cu inimi de pui si legume

Ingrediente

  • 100 g inimi de pui
  • un ardei rosu
  • un ardei galben
  • un morcov
  • un dovlecel
  • o cana de orez
  • sare,piper
  • marar

Mod de preparare

Curatam inimile de pui dupa care le punem la fiert 10 minute, pana dau in clocot. Le mai spalam  odata de spuma care a iesit din ele si le punem impreuna cu ardeii taiati fasii, morcovul taiat rondele, dovlecelul taiat cubulete la inabusit timp de 10 min, dupa care punem apa peste ele pana le acopera. Le lasam sa fiarba cam 15 min dupa care adaugam si orezul. Mai adaugam 2 cani de apa si lasam sa fiarba. Cand e aproape gata le punem intr-un vas de yena si le dam la cuptor timp de 20 min

Tocam marunt cateva fire de marar si servim cu acritura

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu inimi de pui si legume" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (8)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Frigarui de pui cu ardei kapia

Postat de rocsi_1612

Frigarui de pui cu ardei kapia

Spalam pieptul de pui, il stergem cu un servetel, il taiem bucatele potrivite. Intr-un bol amestecam uleiul de masline, zeama de lamaie, sare, piper, boia de ardei dulce, putin busuioc uscat si le...

Citeste continuarea

Pulpe de Pui cu Bere si Stafide la Cuptor (Reteta Video)

Postat de Ina75

Pulpe de Pui cu Bere si Stafide la Cuptor (Reteta Video)

Incalzim cuptorul. Pregatim un vas termorezistent. Asezam pulpele de pui in vas. Condimentam cu sare si piper macinat. Punem frunzele de rozmarin desfacute de pe ramuri. Adaugam uleiul....

Citeste continuarea

Comentarii

la 25.01.2011, 12:17
bun bun
la 25.01.2011, 12:22
bun bun
la 25.01.2011, 12:35
bun
la 25.01.2011, 13:10
la 25.01.2011, 16:53

Vezi toate comentariile (8)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking