Orez cu legume si limba de vita

Postat de gurita_ta2005 in Vita
21 Aug 2012 | 7457 vizualizari
Orez cu legume si limba de vita

Am pastrat zeama in care a fiert limba de vita,si mi-au mai ramas cateva bucati si din limba de vita si m-am hotarat sa fac un orez,e delicios!

Ingrediente

  • 1 cana de orez
  • zeama de la limba de vita
  • 4-5 felii de limba de vita
  • 1 morcov
  • 2 catei de usturoi
  • 2 cepe albe mici
  • ulei masline
  • 1 ceasca de vin rosu
  • 1/2 rosii in bulion
  • busuioc,oregano,cimbru,piper alb,sare

Mod de preparare

Morcovul, ceapa si usturoiul le-am bagat la robot sa se marunteasca. Se pun la calit in ulei de masline si adaugam si cana de orez. Turnam zeama si condimentele si lasam la foc mic sa se fiarba orezul, se amesteca des ca sa nu se lipeasca. Cand e aproape gata adaugam vinul si feliile de limba intregi sau cubulete (eu le-am facut cubulete), punem si rosiile in bulion, mai condimentam daca este cazul si mai lasam pe foc 5 minute.

Se serveste cald

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu legume si limba de vita" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (30)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Rasol de vita cu legume fierte

Postat de RODIMUR

Rasol de vita cu legume fierte

Se procedează ca la supa de rasol de vită, conform rețetei: https://www.bucataras.ro/retete/supa-din-rasol-de-vita-cu-taitei-de-casa-83170.html După ce s-a ales carnea de rasol de pe...

Citeste continuarea

Rulouri din carne de vita

Postat de panacris

Rulouri din carne de vita

Feliile de carne preparate, ca pentru snițel, adică feliate cât mai subțire, se asezonează de sare, piper, apoi se ung cu muștar. Se așează pe fiecare bucată de carne asezonată,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 21.08.2012, 11:11
iar limba??? ))
la 21.08.2012, 11:12
mie imi place
la 21.08.2012, 11:45
ce de limbi
la 21.08.2012, 11:47
iar limba dia)
merisor
la 21.08.2012, 11:47
cris)

Vezi toate comentariile (30)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking