CARNE ASADA
Postat de mihaelar63
Carnea de vitel, la temperatura camerei, se portioneaza in felii mai groase, aproximativ un deget grosime. Legumele se curata si se spala. Se stoarce zeama de la o lamaie si de la o...
Citeste continuareaAm pastrat zeama in care a fiert limba de vita,si mi-au mai ramas cateva bucati si din limba de vita si m-am hotarat sa fac un orez,e delicios!
Ingrediente
Mod de preparareMorcovul, ceapa si usturoiul le-am bagat la robot sa se marunteasca. Se pun la calit in ulei de masline si adaugam si cana de orez. Turnam zeama si condimentele si lasam la foc mic sa se fiarba orezul, se amesteca des ca sa nu se lipeasca. Cand e aproape gata adaugam vinul si feliile de limba intregi sau cubulete (eu le-am facut cubulete), punem si rosiile in bulion, mai condimentam daca este cazul si mai lasam pe foc 5 minute. Se serveste cald Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu legume si limba de vita" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
|
Postat de mihaelar63
Carnea de vitel, la temperatura camerei, se portioneaza in felii mai groase, aproximativ un deget grosime. Legumele se curata si se spala. Se stoarce zeama de la o lamaie si de la o...
Citeste continuareaPostat de katty
Spalam limba de vita si o punem intr-o oala sub presiune acoperita bine de apa. Fierbem limba 45 minute, apoi o lasam sa se raceasca. Timpul poate varia in functie de cat de moale este limba....
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|