Orez rosu cu ciuperci shimeji

Postat de panacris in Retete Delikat
1 Aug 2018 | 2924 vizualizari
Orez rosu cu ciuperci shimeji

Astazi va prezint o a doua reteta simpla, care poate fi consumata si in perioada postului. "Gătesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale" de vreo luna de zile. Recunosc ca am inceput sa devin dependenta de ele.  Spor si pofta buna! :

Ingrediente

  • Ciuperci shimeji cca. 300 g
  • Ardei kapia 2 bucăți
  • Ulei de rapiță 1 lingură
  • Cimbrișor Delikat uscat ½ linguriță
  • Boia dulce de ardei Delikat 2 linguri
  • Orez cca. 300 g
  • Apă cca. 900 ml
  • Sare iodată 20 g

Mod de preparare

Ardeii și ciupercile se curăță, se toacă grosier, apoi se pun în vasul teflonat de la multicooker-ul Phillips ;) la călit cu uleiul de rapiță, cca. 10 minute la programul Fry. Apoi se adaugă mirodeniile, cimbrișorul, boiaua de ardei, orezul și apa, cca. 900 ml, se setează la programul pentru fierbe a orezului, RICE, cca. 30 minute ;)

După expirarea timpului de gătire se asezonează de sare și se servește fierbinte alături de o porție mare de salată ;) Simplu și savuros, chiar fără carne ;)

Spor și poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez rosu cu ciuperci shimeji" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Cotlete de miel cu sos de cirese amare si cimbrisor

Postat de Ksenya

Cotlete de miel cu sos de cirese amare si cimbrisor

Cotletele le saram, le piperam, le stropim cu un pic de ulei, le acoperim si lasam la temperatura camerei 15 minute. Intr-o tigaie turnam uleiul, asteptam sa incazeasca uleiul si adaugam...

Citeste continuarea

Cotlet marinat la gratar

Postat de MotanLaOale

Cotlet marinat la gratar

Bucatile de cotlet se curata si se spala. Se usuca cu servetele absorbante. Se amesteca sarea si condimentele Delikat cu uleiul intr-un castron, se pun si bucatile de cotlet si se amesteca...

Citeste continuarea

Comentarii

la 01.08.2018, 13:13
Zmeisorii sigur au vrut cu carne Ma inscriu si eu la o portie, fara carne
la 01.08.2018, 13:28
Simona, ti-e clar, după poza de prezentare, asa-i?
la 01.08.2018, 13:30
Frumoasa prezentare!
la 01.08.2018, 13:42
Ai fost la ''chineji''dupa cimperci din astea sumenjite?
la 01.08.2018, 13:51

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking