Orez rosu cu ciuperci shimeji

Postat de panacris in Retete Delikat
1 Aug 2018 | 2948 vizualizari
Orez rosu cu ciuperci shimeji

Astazi va prezint o a doua reteta simpla, care poate fi consumata si in perioada postului. "Gătesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale" de vreo luna de zile. Recunosc ca am inceput sa devin dependenta de ele.  Spor si pofta buna! :

Ingrediente

  • Ciuperci shimeji cca. 300 g
  • Ardei kapia 2 bucăți
  • Ulei de rapiță 1 lingură
  • Cimbrișor Delikat uscat ½ linguriță
  • Boia dulce de ardei Delikat 2 linguri
  • Orez cca. 300 g
  • Apă cca. 900 ml
  • Sare iodată 20 g

Mod de preparare

Ardeii și ciupercile se curăță, se toacă grosier, apoi se pun în vasul teflonat de la multicooker-ul Phillips ;) la călit cu uleiul de rapiță, cca. 10 minute la programul Fry. Apoi se adaugă mirodeniile, cimbrișorul, boiaua de ardei, orezul și apa, cca. 900 ml, se setează la programul pentru fierbe a orezului, RICE, cca. 30 minute ;)

După expirarea timpului de gătire se asezonează de sare și se servește fierbinte alături de o porție mare de salată ;) Simplu și savuros, chiar fără carne ;)

Spor și poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez rosu cu ciuperci shimeji" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Creveti cu broccoli si legume sote

Postat de gurita_ta2005

Creveti cu broccoli si legume sote

Ceapa se toaca marunt, iar morcovul se taie rondele, se pun intr-un wok cu ulei de masline si se lasa pana se inmoaie ceapa, dupa care se acopera cu apa si se lasa la foc mic sa fiarba legumele....

Citeste continuarea

Specialitate de pui umplut cu hribi si mozzarella

Postat de simona72

Specialitate de pui umplut cu hribi si mozzarella

In primul rand pregatim puiul, il toaletam, il jumulim de eventualele pene mai mari sau mai mici ramase (daca este cazul, il putem parli la flacara aragazului), eu inlatur pielea de la gat in...

Citeste continuarea

Comentarii

la 01.08.2018, 13:13
Zmeisorii sigur au vrut cu carne Ma inscriu si eu la o portie, fara carne
la 01.08.2018, 13:28
Simona, ti-e clar, după poza de prezentare, asa-i?
la 01.08.2018, 13:30
Frumoasa prezentare!
la 01.08.2018, 13:42
Ai fost la ''chineji''dupa cimperci din astea sumenjite?
la 01.08.2018, 13:51

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking