Organe de pasare la tigaie

Postat de Ina in Ficat
28 Oct 2012 | 4648 vizualizari
Organe de pasare la tigaie

Daca tot taiasem 10 cocosi crescuti in curte, Costel a vrut sa-i fac "pomana ... cocosilor" :)))

Ingrediente

  • 10 pipote
  • 10 ficatei
  • 10 inimi
  • sare
  • piper
  • sos de soia
  • patrunjel verde
  • usturoi pentru mujdei

Mod de preparare

Dupa ce am curatat organele de pielite si le-am spalat in 2-3 ape reci pentru indepartarea sangelui, am stropit totul cu sos de soia, sare si piper.

Intr-o tigaie am incins putin ulei, apoi am pus pipotele si inimile la prajit. Ficatul l-am lasat un minut la microunde, pentru a-si defini mai bine forma si a nu se sfarma la prajit, apoi l-am adaugat in tigaia in care se prajeau deja pipotele si inimile. 

Pentru a nu fi atoasa/ tare, cand carnea a devenit usor aurie am adaugat  o cescuta de apa si am pus capacul, lasand sa se innabuseasca pana a scazut de tot partea lichida si carnea s-a rumenit frumos. Am trantit peste bucatelele de carne 3-4 catei de usturoi feliati si am amestecat bine . Dupa inca  2 minute am oprit focul si am presarat mult patrunjel verde. 

Am servit cu mujdei de usturoi si mamaliguta calda.

Daca ti-a placut reteta noastra "Organe de pasare la tigaie" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (19)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia

Retete similare

Pate de casa, cu ciuperci

Postat de privatelaura

Pate de casa, cu ciuperci

Curatam si spalam ficateii. Curatam si spalam legumele. Tocam cuburi morcovul, ceapa, ardeiul si le punem la calit in putin ulei de masline. Adaugam sare, apoi adaugam ficateii si rosiile uscate....

Citeste continuarea

Tocanita cu ficat de pui si usturoi verde

Postat de Constelatialeu

Tocanita cu ficat de pui si usturoi verde

Turnam peste ficatul de pui cana cu lapte. Curatam usturoiul verde si-l taiem marunt. Ardeiul se taie cubulete mici. Tigaia wok se pune pe foc la incins se adauga uleiul si apoi usturoiul si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 28.10.2012, 13:43
bun rau
la 28.10.2012, 14:00
Ce nebunie de arome
la 28.10.2012, 14:06
vai,Ina, masacru in toata regula )
la 28.10.2012, 14:06
Toate preparatele de la pomana sunt foarte bune,dar de la pomana cocosilor sunt o nebunie!
la 28.10.2012, 14:08
Costel a vrut neaparat sa pun si coitele cocosilor, dar au fost cam... berci )

Vezi toate comentariile (19)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking