Ingrediente
- 10 pipote
- 10 ficatei
- 10 inimi
- sare
- piper
- sos de soia
- patrunjel verde
- usturoi pentru mujdei
Mod de preparare
Dupa ce am curatat organele de pielite si le-am spalat in 2-3 ape reci pentru indepartarea sangelui, am stropit totul cu sos de soia, sare si piper.
Intr-o tigaie am incins putin ulei, apoi am pus pipotele si inimile la prajit. Ficatul l-am lasat un minut la microunde, pentru a-si defini mai bine forma si a nu se sfarma la prajit, apoi l-am adaugat in tigaia in care se prajeau deja pipotele si inimile.
Pentru a nu fi atoasa/ tare, cand carnea a devenit usor aurie am adaugat o cescuta de apa si am pus capacul, lasand sa se innabuseasca pana a scazut de tot partea lichida si carnea s-a rumenit frumos. Am trantit peste bucatelele de carne 3-4 catei de usturoi feliati si am amestecat bine . Dupa inca 2 minute am oprit focul si am presarat mult patrunjel verde.
Am servit cu mujdei de usturoi si mamaliguta calda.
Daca ti-a placut reteta noastra "Organe de pasare la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (19)
|