Ingrediente
- 2 pulpe mari de gaina
- 1 ceapa
- 1 morcov
- o bucata ardei
- 2 foi de dafin mci
- 3 catei de usturoi
- 100 g. pasta de rosii
- 1 lingura pasta de ardei
Mod de preparare
Cele doua pulpe de gaina le-am portionat in superioare si inferioare.
Au fost mai mari si necesitau portionare.
Le-am pus la fiert in oala kucta de seara. Le-am fiert timp de 30 minute.
Dimineata am transferat intro cratita de 3 l. carnea si o parte din zeama.
Se adauga legumele intregi ,mai putin usturoiul,si le-am lasat la fiert 30minute.
Am scos,am adaugat pasta de ardei, pasta de rosii si usturoiul pisat.
Au fiert inca 10 minute.
Am servit ostropelul cu piure de cartofi si salata de ardei copt.
Sa va fie de folos!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ostropel cu carne de gaina" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (18)
|