Ostropel cu carne de gaina

Postat de Bunica in Pui
7 Feb 2021 | 4364 vizualizari
Ostropel cu carne de gaina

Pentru acest preparat, Ostropel cu carne de gaina, am folosit doua pulpe pe care le-am portionat  A iesit foarte gustos si m-am gandit sa impartasesc reteta preparatului.

Ingrediente

  • 2 pulpe mari de gaina
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • o bucata ardei
  • 2 foi de dafin mci
  • 3 catei de usturoi
  • 100 g. pasta de rosii
  • 1 lingura pasta de ardei

Mod de preparare

Cele doua pulpe de gaina le-am portionat in superioare si inferioare.

Au fost mai mari si necesitau portionare.

Le-am pus la fiert in oala kucta de seara. Le-am fiert timp de 30 minute.

Dimineata am transferat intro cratita de 3 l. carnea si o parte din zeama.

Se  adauga legumele intregi ,mai putin usturoiul,si le-am lasat la fiert 30minute.

Am scos,am adaugat pasta de ardei, pasta de rosii si usturoiul pisat.

Au fiert inca 10 minute.

Am servit ostropelul cu piure de cartofi si salata de ardei copt.

Sa va fie de folos!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ostropel cu carne de gaina" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (18)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Chiftele din carne de pui

Postat de Pungasa_Rogue

Chiftele din carne de pui

Ceapa se curata de foi, se spala si se taie marunt. Usturoiul se curata de foi, se spala si se zdrobeste. Painea se inmoaie in apa, apoi se stoarce bine. Ceapa, usturoiul si painea...

Citeste continuarea

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Postat de simona72

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Se coc ardeii pe o plita, se curata de coaja, se scot samburii si cotorul in asa fel incat sa ne ramana cat mai intreg ardeiul. Cotorul il pastram pentru decor. Pentru umplutura: se taie ceapa...

Citeste continuarea

Comentarii

la 07.02.2021, 18:10
la 07.02.2021, 18:12
la 07.02.2021, 18:25
Ce bunatate
la 07.02.2021, 18:28
Delicios ostropelul !!!! Am sa-lprepar si eu !!!! merge la favorite !!!!
la 07.02.2021, 19:33

Vezi toate comentariile (18)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking