Ingrediente
- 8 pulpe proaspete de pui;
- sare;
- o lingurita de boia de ardei dulce;
- circa 600 ml apa;
- 400 g de rosii fara piele, taiate, din conserva;
- o capatana de usturoi.
Mod de preparare
Se curata si se spala pulpele. Se dau cu sare si cu boia de ardei dulce. Se pun intr-o tigaie cu 200 ml apa la fiert si se acopera cu un capac. Daca apa scade si pulpele nu sunt fierte, se mai completeaza cu apa.
Cand pulpele sunt gata si apa s-a evaporat in mare parte, se adauga rosiile, se clateste conserva cu apa si continutul se adauga in tigaie. Se mai lasa la fiert pana cand scade sosul. Se ia tigaia de pe foc.
Se curata usturoiul, se spala, se zdrobeste si se adauga peste ostropel, atunci cand se racoreste.
Se poate servi cu mamaliguta calda.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ostropel cu pulpe de pui" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (16)
|