Ostropel de vacuta -la multicooker

Postat de mihaelar63 in Vita
31 Mai 2019 | 2784 vizualizari
Ostropel de vacuta -la multicooker

  "Retete pentru mese in familie" Am vazut la ceilalti Bucatarasi reteta de ostropel. Mi-am dorit sa testez si eu o reteta atat de simpla . Pe la noi se stie doar de tocana, tocanita , gulas si paprikas :D . Mi-am zis ca acum este momentul cand avem inca ceapa si usturoi verde , Mi-a placut foarte mult mancarica aceasta si o voi mai repeta ,probabil cu carnita de pui .

Ingrediente

  • 1 kg fleica de vacuta -crescuta si sacrificata in gospodarie
  • 3 cepe verzi
  • 3 usturoi verde
  • 100 ml ulei floarea soarelui
  • 200 ml rosii pasate [ fara coaja ]
  • 1 lingura cimbru uscat si maruntit
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper

Mod de preparare

  1. Fleica de vacuta se spala si se taie bucati .
  2. Ceapa si usturoiul se curata , se spala si se taie rondele .
  3. Se seteaza aparatul de gatit pe functia fry .
  4. Sotati usor ceapa si usturoiul .Adugati bucatile de carne de vacuta .
  5. Carnea trebuie sa fie zvantata de apa .
  6. Cand carnea incepe sa se albeasca se adauga un pahar cu apa . Sarati .
  7. Se aduga cimbrul si jumatate din patrunjelul verde tocat [ partea cu coditele ] .
  8. Setati multicookerul pe functia stew [ dureaza 45 min] .
  9. Capacul masinii de gatit trebuie lasat in jos .
  10. Din cand in cand verificati daca nu a scazut zeama prea tare .
  11. Spre  Sfarsitul fierberii adugati rosiile pasate . Piparati .
  12. Se incerarca daca carnea este  bine patrunsa .
  13. In caz contrar se mai repeta procedeul de gatire pana la obtinerea rezultatului dorit .
  14. La servire presarati patrunjel verde sau cimbru verde , daca doriti .
  15. Serviti ostropelul insotit de garnitura si salata preferata .
  16. Noi am servit cu mamaliguta si salata de varza verde .

        Pofta mare !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ostropel de vacuta -la multicooker" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (19)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia

Retete similare

Beef Wellington cu galbiori de padure

Postat de mihaelar63

Beef Wellington cu galbiori de padure

 Bucata de carne se sareaza, se pipereaza si se prajeste pe toate partile in tigaia incinsa cu ulei de masline. Aceasta operatiune se face ca sa se sigileze porii de la carne. Se...

Citeste continuarea

Sarmale din varza murata cu carne de vita

Postat de Mihaela11_jo

Sarmale din varza murata cu carne de vita

La varza murata( productie proprie dupa reteta regretatului Radu Anton Roman) i se taie cotorul si se desfac frunzele; frunzele mai mari se taie in jumatati. La carnea macinata se adauga...

Citeste continuarea

Comentarii

la 31.05.2019, 12:58
Buuun!
la 31.05.2019, 13:22
vin la masa
la 31.05.2019, 13:32
Bya .Pun tacam
la 31.05.2019, 13:32
Rodica
la 31.05.2019, 13:53

Vezi toate comentariile (19)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking