Ostropel de vacuta -la multicooker

Postat de mihaelar63 in Vita
31 Mai 2019 | 2696 vizualizari
Ostropel de vacuta -la multicooker

  "Retete pentru mese in familie" Am vazut la ceilalti Bucatarasi reteta de ostropel. Mi-am dorit sa testez si eu o reteta atat de simpla . Pe la noi se stie doar de tocana, tocanita , gulas si paprikas :D . Mi-am zis ca acum este momentul cand avem inca ceapa si usturoi verde , Mi-a placut foarte mult mancarica aceasta si o voi mai repeta ,probabil cu carnita de pui .

Ingrediente

  • 1 kg fleica de vacuta -crescuta si sacrificata in gospodarie
  • 3 cepe verzi
  • 3 usturoi verde
  • 100 ml ulei floarea soarelui
  • 200 ml rosii pasate [ fara coaja ]
  • 1 lingura cimbru uscat si maruntit
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper

Mod de preparare

  1. Fleica de vacuta se spala si se taie bucati .
  2. Ceapa si usturoiul se curata , se spala si se taie rondele .
  3. Se seteaza aparatul de gatit pe functia fry .
  4. Sotati usor ceapa si usturoiul .Adugati bucatile de carne de vacuta .
  5. Carnea trebuie sa fie zvantata de apa .
  6. Cand carnea incepe sa se albeasca se adauga un pahar cu apa . Sarati .
  7. Se aduga cimbrul si jumatate din patrunjelul verde tocat [ partea cu coditele ] .
  8. Setati multicookerul pe functia stew [ dureaza 45 min] .
  9. Capacul masinii de gatit trebuie lasat in jos .
  10. Din cand in cand verificati daca nu a scazut zeama prea tare .
  11. Spre  Sfarsitul fierberii adugati rosiile pasate . Piparati .
  12. Se incerarca daca carnea este  bine patrunsa .
  13. In caz contrar se mai repeta procedeul de gatire pana la obtinerea rezultatului dorit .
  14. La servire presarati patrunjel verde sau cimbru verde , daca doriti .
  15. Serviti ostropelul insotit de garnitura si salata preferata .
  16. Noi am servit cu mamaliguta si salata de varza verde .

        Pofta mare !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ostropel de vacuta -la multicooker" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (19)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Perisoare de vita in sos de smantana cu parmezan

Postat de gurita_ta2005

Perisoare de vita in sos de smantana cu parmezan

Carnea tocata de vita se pune intr-un castron impreuna cu condimentele,oul si orezul. Se formeaza perisoare,le punem pe o farfurie intinsa si se da la frigider pentru 2-3 ore. Intr-o...

Citeste continuarea

Stufat de vitel cu mazare si ciuperci

Postat de cristeena20

Stufat de vitel cu mazare si ciuperci

Carnea o pregatim si o condimentam inainte cu o zi sau chiar doua. O taiem cubulete si o condimentam cu sare, piper, usturoi pisat (cca 4 catei); dafin, ulei de masline, vin rosu , cimbru...

Citeste continuarea

Comentarii

la 31.05.2019, 12:58
Buuun!
la 31.05.2019, 13:22
vin la masa
la 31.05.2019, 13:32
Bya .Pun tacam
la 31.05.2019, 13:32
Rodica
la 31.05.2019, 13:53

Vezi toate comentariile (19)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking