Ingrediente
- Avem nevoie de:
- -2 cartofi mari
- -2 oua
- -putin unt
- -cca 50 gr. cascaval ras
- -sare, piper, dupa gust
Mod de preparare
Am copt cartofii 1 h si 30 min, pana s-au inmuiat bine, apoi i-am lasat cateva min sa se racoreasca, apoi i-am taiat orizontal in partea de sus , formand un capacel. Am scobit continutul cu o lingurinta, lasand peretii cartofilor grosi de 1 cm. am condimentat pe dinauntru, apoi am trecut la formarea umpluturii: din continutul cartofilor am facut un piure delicios, adaugand unt, sare si piper. Cu acest piure am umplut din nou cartofii, avad totusi grija sa las o gaura in mijloc pr oua. Am spart ouale in iteriorul cartofilor, apoi le-am pus capacelele la loc si i-am dat la cuptor pt. 10 min, pana s-au copt ouale. Dupa acest pas, am scos capacelel cartofilor si am decorat cu cascaval ras si unt. Din piureul ramas am format 2 bilute, pe care le-am asezat ca decor pe farfurie.
Am servit cartofii fierbiti, pe pat de iaurt.
Enjoy!
Daca ti-a placut reteta noastra "Oua coapte in cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (10)
|