Oua cu bacon in sos de mustar

Postat de Maria68 in Bucataras in oras
26 Apr 2012 | 3840 vizualizari
Oua cu bacon in sos de mustar

Dupa Paste raman o multime de oua fierte si nu prea stim ce sa facem cu ele. Dar aceasta reteta se poate folosi si cu alte ocazii, pentru ca intradevar este o reteta

Ingrediente

Mod de preparare

Se decojesc cartofii, se taie si se fierb in apa cu sare timp de cca. 20min. Ouale se fierb tari 10 min. Se trec prin apa rece si se decojesc. Se curata prazul si se taie rondele. Se incinge 1 lingura de unt, se introduce inauntru prazul si se caleste 5-7 min.  Se topeste 1 lingura de unt si se caleste inauntru faina.Se inglobeaza treptat supa si se lasa sa fiarba 5 min. Se inglobeaza smantana si mustar, sare, piper si zahar(putin). 

Fiecare ou se infasoara intr-o felie de bacon. Se incinge uleiul intr-o tigaie si se prajeste inauntru ouale.   Se scot ouale prajite din tigaie si se aseaza pe un platou adanc, impreuna cu sosul si cu prazul.  Se scurg cartofii, se lasa sa se racoreasca putin si se presara deasupra patrunjel. Se servesc alaturi de oua, in sosul de mustar.  

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua cu bacon in sos de mustar" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (14)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Oua Benedict

Postat de bitza

Oua Benedict

Sos olandez: Intr-un blender se pun galbenusurile, smantana, mustarul, zeama de lamaie, sare si piper si se mixeaza cateva secunde. Untul se topeste pana se ridica la suprafata putina...

Citeste continuarea

Rulou crocant de pui umplut

Postat de reisnaor_2006

Rulou crocant de pui umplut

Feliile de piept de pui le batem ca pentru snitele, le saram si piperam. Pe fiecare bucata punem o felie de branza topita, una de sunca, rulam si le prindem cu o scobitoare. Batem un ou cu putina...

Citeste continuarea

Comentarii

la 26.04.2012, 12:25
bune bune
la 26.04.2012, 12:42
foarte interesant
la 26.04.2012, 14:57
super!!
la 26.04.2012, 15:17
bun bun
la 26.04.2012, 15:23
Mersi mult

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking