Oua cu sos de ton

Postat de licurici_lra in Ton
22 Iun 2015 | 3893 vizualizari
Oua cu sos de ton

De mult timp am vazut reteta intr-o revista si am tot "pornit" s-o fac, dar intotdeauna am preferat sa pregatesc altceva. Azi i-a venit si ei randul si nu-mi pare rau :) ...

Ingrediente

  • 10 oua
  • o conserva de ton (185g)
  • 50g masline verzi
  • o jumatate de ceapa noua
  • 2 linguri de vin alb
  • 2 linguri ulei de masline
  • maioneza (un galbenus, o jumatate de lingurita mustar, o lingurita zeama de lamaie, sare si ulei)

Mod de preparare

  1. Am pus ouale la fier si m-am apucat de maioneza (am facut aproape un castron mai mic).
  2. Tonul l-am scurs de uleiul din conserva si l-am pus in Chopper impreuna cu maslinele si ceapa tocata marunt, am daugat 2 linguri de ulei, 2 linguri de vin de tara si am amestecat pana s-a facut pasta.
  3. Ouale le-am taiat in jumatati si le-am asezat in farfurie.
  4. Am amestecat maioneza cu pasta de ton, apoi am pus sosul rezultat peste jumatatile de oua.
Daca ti-a placut reteta noastra "Oua cu sos de ton" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (22)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Aperitiv oua panirate cu sos de iaurt si castraveti murati

Postat de merisor67

Aperitiv oua panirate cu sos de iaurt si castraveti murati

Scurgem fileul de ton, de ulei, îl stropim cu zeamă de lămâie și adăugăm crema de brânză peste el. Spălăm pătrunjelul și îi tocăm frunzele mărunt. Amestecăm...

Citeste continuarea

Chiftele de ton si cartofi copti, in sos de branzeturi

Postat de merisor67

Chiftele de ton si cartofi copti, in sos de branzeturi

Pentru prepararea chiftelelor, desfacem conservele de ton si punem continutul intr-o sita, la scurs. Tocam fin, ceapa si ciupercile scurse si le amestecam cu fileul de ton. Adaugam...

Citeste continuarea

Comentarii

la 22.06.2015, 21:50
bune
la 22.06.2015, 21:58
la 22.06.2015, 22:03
la 22.06.2015, 22:06
Aici nu zic nimic
la 22.06.2015, 22:16
de ce? E ceva gresit? )

Vezi toate comentariile (22)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking