Oua de peste frecate cu lamaie

Postat de Lily_Musat in Peste
29 Iun 2009 | 7583 vizualizari
Oua de peste frecate cu lamaie

INVENTIE PROPRIE

Ingrediente

  • 350 grame icre de crap
  • 1/2 zeama de lamaie
  • 1 lingurita de ulei de masline

Mod de preparare

Icrele se bat cu telul impreuna cu zeama de lamaie si cu uleiul de masline. Se incinge cuptorul la 200 grade si se pun icrele intr-o tigaie de dimensiuni mici pentru 30 minute, pana se rumenesc pe deasupra si se umfla.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua de peste frecate cu lamaie" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (28)
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Pasta de ton cu hering afumat si castraveciori murati

Postat de AdrianUdrea

Pasta de ton cu hering afumat si castraveciori murati

Tonul se scurge bine de ulei si se amesteca cu heringul tocat marunt. Castraveciorii se toaca in cuburi mici, cat de mici, apoi se scurg bine de zeama, presandu-i in maini. Ceapa se curata...

Citeste continuarea

Dourada cu legume la cuptor

Postat de cristeena20

Dourada cu legume la cuptor

Prima data pregatim pestele: se curata de solzi si de intestine si se cresteaza . Il presaram cu sare , piper alb , punem in fiecare 1 foaie de dafin si felii de lamaie. Il stropim cu putin ulei...

Citeste continuarea

Comentarii

la 29.06.2009, 22:41
Poza e de la reteta asta? Sau e o painita buna?
la 30.06.2009, 08:43
Nu e painita este facuta ca o turta din icre...este delicioasa, o delicatesa
la 30.06.2009, 16:33
adica bat icrele cu telul impreuna cu ulei si lamaie , le pun la copt si iese o asa minunatie?
la 30.06.2009, 17:08
Wow, e incredibil, n-am mai vazut!! le bati cu telul pana se fac albe, sau nu e nevoie? zici ca are faina turtita aia Super arata!!!!
la 01.07.2009, 08:43
boscodina-pui icrele intr-un castron, pui lamaie stoarsa si 1 lingura de ulei si le bati 1 minut, nu mai mult, pui hartie de copt intr-o craticioara mai mica si pui icrele, le bagi la cuptor 30 minute la 200 grade si ele cresc asa ca o painica si se coc.

Vezi toate comentariile (28)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking