Oua decorate de Paste, dupa metoda servetelului

Postat de Ksenya in Aperitive / Garnituri
17 Apr 2020 | 3022 vizualizari
Oua decorate de Paste, dupa metoda servetelului

  In caz ca nu aveti alte variante de a vopsi oua de Paste, aceasta metoda va poate scoate din impas. Poate oricine din cei dragi  sa-si puna la contributie creativitatea. O metoda de relaxare si imaginatie. Bucuria copiilor mai ales.

Ingrediente

  • 10 oua
  • Servetele de oricare aveti
  • Un albus de ou putin batut
  • Un penson mic

Mod de preparare

 

Scoateti ouale si aduceti-le la temperatura camerei.

Spalati bine ouale, folosindu-va de un burete de bucatarie.

Puneti ouale la fiert  putina sare si la foc mediu pentru 10 minute.

Scoateti- le din apa si lasati- le sa raceasca complet.

Alegeti servetelele cu care veti lucra si indepartati stratul alb, va ramane un strat subtire si colorat.

Din cel colorat, rupeti cu mana bucati mici care sa include si modelul dorit.

Bateti cu ajutorul unei furculite bateti putin intr-o cescuta un albus de ou.

Cu ajutorul pensonului in strat subtire aplicati pe suprafata oului, apoi treceti cu pensonul deasupra servetelului incepand de la mijloc spre margine.

Astfel veti elimina cutele formate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua decorate de Paste, dupa metoda servetelului" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
Aperitiv cu pâine, roșii și brânză gorgonzola

Aperitiv cu pâine, roșii și brânză gorgonzola ideal pentru orice ocazie.

citeste mai mult
Aperitiv cu pâine, roșii și brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Aperitiv chifle umplute cu sunca, branza si ou

Postat de autodiag

Aperitiv chifle umplute cu sunca, branza si ou

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi. Sunca de Praga se taie cubulete, la fel si branza feliata. Se taie partea de sus a chiflelor, formand un capac. Se scobesc chiflele si se umplu...

Citeste continuarea

Aperitiv budinca cu dovlecei si branza

Postat de rocsi_1612

Aperitiv budinca cu dovlecei si branza

Spalati bine dovleceii, indepartati capetele. Ii taiati cuburi potrivite, ii puneti intr-o sita, ii presarati cu sare si ii lasati 30-40 de minute la scurs. Branza de vaci o faramitati cu mana,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 17.04.2020, 13:49
la 17.04.2020, 13:56
Mă tentează ideea asta...!
la 17.04.2020, 14:03
Foarte frumoase !!! Mereu mi-am propus si eu sa fac asa ceva
la 17.04.2020, 14:27
la 17.04.2020, 14:46
Ce frumoase au ieșit!

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking