Oua rosii

Postat de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri
14 Apr 2012 | 5374 vizualizari
Oua rosii

Poate nu postam dar este singurul lucru care l-am facut pentru Paste. Traditia in familia mea este sa ai in casa de Paste oua rosii si lalele. Am si una si alta deci este Paste. Va urez tuturor Paste fericit!

Ingrediente

  • oua
  • vopsea de oua Dr. Oetker
  • sare
  • otet

Mod de preparare

Ouale se curata de scrisul de pe ele cu otet.

Se spala si se degreseaza.

Se pun la fiert intr-o cratita cu apa rece si o lingurita de sare sa nu sa sparga.

Cand incep sa fiarba le-am tinut 90 secunde si le-am scos din apa.

Am avut doua feluri de vopsea normala si sidefata.

Ouale se pun in vopseaua normala si se lasa 5 minute.

Cele sidefate se freaca intre palme cu vopsea cu manusi.

Se lasa la uscat si cele normale se ung cu putin ulei sa luceasca.

Am fost dezamagit de vopseluri, dar asta este.

Cand sunt uscate se pun in castron.

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua rosii" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (30)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Salată cu legume și chifteluțe din ouă fierte - Rețeta ușoară și gustoasă

Postat de Bucataras

Salată cu legume și chifteluțe din ouă fierte - Rețeta ușoară și gustoasă

Cum se prepara Salata cu legume și chifteluțe din ouă fierte - Rețeta ușoară și gustoasă: Taie ouăle în jumătăți, scoate gălbenușurile într-un castron, adaugă o...

Citeste continuarea

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

Postat de rocsi_1612

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

Iata cum se prepara Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos Blatul: Separati ouale. Amestecati galbenusurile cu uleiul, sana, parmezan. Puneti sare, piper,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 14.04.2012, 20:33
Paste fericit!
Si eu am fost dezamagita de vopsele,mai ales de cele care se freaca in palme, anul viitor chiar ca le fierb in coji de ceapa sau frunze de sfecla!
la 14.04.2012, 20:34
Ce frumoase sunt!
la 14.04.2012, 20:34
Mie imi place cum ti-au iesti! Un Paste fericit!
la 14.04.2012, 20:35
<paste fericit!!!!
la 14.04.2012, 20:43
Multumesc. Paste fericit!

Vezi toate comentariile (30)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking