Oua umplute cu ton

Postat de gurita_ta2005 in Aperitive / Garnituri
1 Oct 2012 | 3779 vizualizari
Oua umplute cu ton

am vazut reteta pe http://www.trilulilu.ro/video-cum-sa/oua-umplute-cu-ton-mic-dejun-in-5-minute-by-cappy de la teo,si mi-a placut,e tare gustoasa,doar ca eu am facut-o cu maioneza

Ingrediente

  • 6 oua
  • 1 lingurita mustar dulce
  • 2 linguri maioneza
  • 1/2 ceapa rosie
  • 1 cutie ton rio mare
  • 1 catel de usturoi
  • sare,piper

Mod de preparare

Punem ouale la fiert timp de 5 minute dupa ce a inceput sa clocoteasca. Le punem in apa rece si le lasam cateva minute sa se mai raceasca. Se curata de coaja,se taie in 2 pe lung.

Se pun galbenusurile intr-un castron, se piseaza bine, adaugam ceapa taiata marunt, maioneza, usturoiul dat pe razatoarea mica si tonul scurs bine de ulei. Bagam blenderul cateva secunde pana se face o pasta, adaugam sarea si piperul si mustarul, se amesteca bine si se umple fiecare jumatate de ou.

Se lasa timp de 2 ore la rece dupa care se pot servi. Este un aperitiv usor si foarte bun

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute cu ton" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (27)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Aperitiv oua umplute pentru revelion

Postat de Ksenya

Aperitiv oua umplute pentru revelion

Ouale le taiem un pic la capte pentru stabilitate, apoi le taiem pe mijloc. Intr-un castron adaugam galbenusurile, le zdobim cu furculita, adaugam maioneza, mustarul, usturoiul zdrobit si...

Citeste continuarea

Aperitiv oua umplute cu ton

Postat de caroline

Aperitiv oua umplute cu ton

Incepem prin a pune ouale la fiert intr-o craticioara cu apa pentru 10 minute.  Cand ouale au fiert, le trecem prin jet de apa rece. Astfel ele se vor curata mai usor de coaja. Curatam...

Citeste continuarea

Comentarii

la 01.10.2012, 23:51
hmm ce bunn
la 01.10.2012, 23:54
la 01.10.2012, 23:59
multumesc andreea
la 01.10.2012, 23:59
motan
la 02.10.2012, 00:00
bun, bun...reteta retinuta

Vezi toate comentariile (27)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking