Pachetele cu cascaval

Postat de rocsi_1612 in Pui
21 Dec 2011 | 3919 vizualizari
Pachetele cu cascaval

V-am adus si papica pentru maine!!

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • cascaval 70-100 de gr
  • circa 100 gr unt
  • 2 oua
  • faina alba
  • pesmet
  • sare
  • piper
  • patrunjel uscat
  • marar uscat

Mod de preparare

Pieptul de pui il spalam si il tamponam cu niste servete.

Il taiem bucatele mai mari(eu am avut un piept mare ,asa ca am taiat 6 bucati).

Il batem putin cu ciocanul de snitele,apoi il condimentam pe ambele parti cu sare,piper si putin patrunjel.

Cascavalul il taiem felii maricele.

Punem pe fiecare bucata de pui,apoi le infasuram bine,iar la capat  le prindem cu scobitori.

Ouale le batem bine cu un praf de sare,piper si putin marar.

Pe o farfurie punem niste faina alba,iar pe alta pesmet.

Trecem fiecare pachetel prin faina alba,prin ou,iar faina alba ,iar ou iar la urma prin pesmet din abundenta.

Asa procedam cu fiecare in parte.

Luam un vas yena si il ungem bine ,bine cu unt.

Asezam rulourile ,apoi taiem bucatele de unt pe fiecare rulou.

Acoperim vasul si il dam in cuptor.

Il aprindem si il lasam la o temperatura potrivita.

Dupa 35-45 de minute,scoateti rulourile si le lasati putin la racorit, apoi serviti.

Alaturi de niste gogosari in sos si cartofi nature sunt delicioase!!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pachetele cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (28)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Aperitiv pachetele umplute cu sunca si cascaval cheddar

Postat de mirela0911

Aperitiv pachetele umplute cu sunca si cascaval cheddar

Aluatul: se prepara mai intai maiaua. Se incalzesc usor cca 100 ml lapte, se adauga zaharul si 2 lg faina, apoi drojdia zdrobita. Se amesteca bine apoi se lasa pana se activeaza drojdia....

Citeste continuarea

Pachetele de foietaj cu peste si spanac

Postat de madi_marin

Pachetele de foietaj cu peste si spanac

Dezgheţăm produsele congelate . Se toaca cepele verzi şi căţelul de usturoi şi se călesc în puţin ulei. Se adaugă spanacul şi se adaugă puţină apă sau supă de legume. Se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 21.12.2011, 21:09
mi sa facut foame
la 21.12.2011, 21:11
la 21.12.2011, 21:12
Lau,Ubulika
la 21.12.2011, 21:18
Pe gustul meu!
la 21.12.2011, 21:19
ce apetisante sunt

Vezi toate comentariile (28)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking