Piept de pui cu cascaval

Postat de diaconta in Pui
10 Apr 2011 | 6462 vizualizari
Piept de pui cu cascaval

E o reteta pe care o am de la nasa mea,am mai facut-o si acuma nu stiu daca chiar asa era sau am mai adaugat eu cate ceva.Oricum,rezultatul este delicios,doar prezentarea lasa de dorit,pofticiosii n-au mai avut rabdare sa fac eu poze de revista.

Ingrediente

  • un piept de pui(generos,stiti de acum)
  • bacon felii
  • cascaval
  • 100 ml vin alb
  • lapte
  • felii de branza Hochland
  • condimente pentru pui
  • rozmarin
  • cuisoare
  • ulei

 

Mod de preparare

Pieptul de pui se taie felii cat mai subtiri,la fel ca si pentru snitele.Se condimenteaza.Eu le-am lasat pana a doua zi la frigider.

Pe fiecare bucata de piept se pune o bucata de cascaval,se ruleaza ca si o sarmaluta si apoi se imbraca cu o felie de bacon.

Se pun intr-un vas de yena in care am pus putin ulei.Se presara cu rozmarin si cateva  cuisoare.Punem laptele si vinul si le bagam la cuptor.Va fi nevoie de aproximativ 45 de minute.Din cand in cand se mai stropesc cu sos.

Cand sunt aproape facute,se pun deasupra feliile de branza Hochland si se presara putin patrunjel.

Am servit cu piure de cartofi si salata de sfecla rosie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (71)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Reteta de paste cu pui si dovlecei

Postat de rocsi_1612

Reteta de paste cu pui si dovlecei

Iata cum se prepara Reteta de paste cu pui si dovlecei Ceapa curatata o tocati marunt, la fel si usturoiul. Baconul il taiati fasii de lung. Pieptul de pui il spalati, il stergeti cu niste...

Citeste continuarea

Cartofi umpluti

Postat de panacris

Cartofi umpluti

Cartofii se spală, se înțeapă cu o scobitoare sau băț de frigarui din loc în loc, apoi se stropesc cu ulei de măsline și asezonează cu ierburi de Provence  (cimbru,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 10.04.2011, 19:38
Dia lasa-mi ceva ca sunt pe drum
la 10.04.2011, 19:50
De acord Cris
la 10.04.2011, 19:56
pai daca ne-ai dat desert,aveam nevoie si de ceva mancare
la 10.04.2011, 20:07
eu vreau doar sfecla, ca o pap goala
la 10.04.2011, 20:12
doar ce m-am ridicat de la masa dar vreau ca arata prea bine

Vezi toate comentariile (71)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking