Pachetele cu prezunto

Postat de cristeena20 in Aperitive / Garnituri
17 Mai 2015 | 3034 vizualizari
Pachetele cu prezunto

Gustarile din foietas cu diferite umpluturi se fac rapid si sunt foarte gustoase. Eu de data asta am facut niste pachetele umplute cu prezulto si au avut succes la o gustare in aer liber.

Ingrediente

  • un pachet de foietas dreptunghiular
  • 1 ou
  • 4-6 felii de prezunto
  • 4 felii de branza flamengo
  • seminte de susan si de chimen

Mod de preparare

Pentur 4 bucati care sutn destul de mari, suficiente pentru doua persoane, avem nevoie de o foaie dreptunghiulara de foietaj care a fost in prealabil decongelata la temperatura camerei.

Am taiat 8 dreptunghiuri egale; punem pe patru din ele o felie de branza, o felie de prezunti faramitata si peste iar o felie de branza. Ungem marginile cu ou batut si punem alt dreptunghi deasupra. Inchidem bine capetele si facem forma cu o furculita. Le ungem cu ou batut si presaram cu seminte de chimen si susan. Dam la cuptorul incins pentru cca 20-25 minute, pana sunt rumenite frumos si crescute. Servim calde sau reci.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pachetele cu prezunto" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Tarta sarata cu ciuperci, loboda si chiftelute

Postat de simona72

Tarta sarata cu ciuperci, loboda si chiftelute

Aluatul l-am facut la masina de paine, iar ingredientele au fost puse in ordinea scrisa mai sus la ingrediente. Dupa framantare scoatem aluatul pe o planseta din silicon pudrata cu faina. Facem o...

Citeste continuarea

Maki din miez de paine

Postat de Sylvia

Maki din miez de paine

Prepararea este extrem de simpla dincolo de efectul sofisticat pe care il avem la final. Se aseaza feliile de paine fara coaja pe un film alimentar ( pentru ca rularea lor sa fie mai usoara si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 17.05.2015, 19:04
Ce apetisante sunt
la 17.05.2015, 19:24
la 17.05.2015, 19:34
rumene si frumoase.
la 17.05.2015, 20:04
am înțeles și ce înseamnă prezunto un fel de bacon
la 17.05.2015, 20:07
Ce gustoase cred c-au fost

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking